Tema: Re: Bokstas (Kaunas)
Autorius: tomasz
Data: 2009-05-14 23:16:45
na daugirdas, tai is esmes tie patys perkuno namai (savininkai tie patys).


-- 
t.

"zhegonskas" <zhegonskas@yahoo.com> wrote in message 
news:gu9470$obf$1@trimpas.omnitel.net...
> cia kur taip yra?
>
> beje, dar prisiminiau daugirda - pora kartu teko lengvai valgyt 
> (sriubos/salotos ) tikrai labai gerai viskas, karshtu neragavau.
>
> tas pats ir senuosiuose rusiuose - salotos/desertai nenuvyle, o karshtu 
> vakarais valgyt neleidzia :)
>
> On 2009-05-11 13:19:13 +0200, "AlfIndraja" <indraja_@_indraja.com> said:
>
>> geras klausimas, kur dar Kaune galima nueit?
>> Man del maisto kokybes ir pateikimo, pernai visai patiko "satiju dvare", 
>> tik tuo metu nemaloniai nustebino, kad jie meniu kainas internete 
>> pasirase vienas, o originaliame meniu, paciame restorane - lipdukai 
>> uzklijuoti ant senu kainu, su naujomis... o kainos didesnes tai po 5 - 10 
>> litu uz patiekala....
>>
>> "zhegonskas" <zhegonskas@yahoo.com> wrote in message 
>> news:gu9099$g14$1@trimpas.omnitel.net...
>>> o ka? sugedo?
>>>
>>> beje, kur kaune dar liko tikrai gero lygio restoranas? nebutinai 
>>> brangus, bet kad atitiktu isleidziamus pinigus. nes kol kas tai tik 
>>> perkuno namai nenuvyle.
>>>
>>> portofino - neskanu, boksta jau bijau bandyt po aprashymo :) 100 
>>> neuzsirauke? vis neprisiruoshiu pabandyt.
>>>
>>> On 2009-05-11 11:25:51 +0200, "CatBlack" <darius@asotra_nospam.lt> said:
>>>
>>>> Kada paskutini kart buvai "Pompejoje"?
>>>>
>>>> "Zyza" <maskatuoklis@hotmail.com> wrote in message
>>>> news:gu1v6t$glm$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Kadangi buvo proga, vakar teko apsilankyt "Bokste" 
>>>> (http://www.bokstas.com/,
>>>> bet puslapis gan nykus kol kas). Restorano vieta - labai nebloga. Per 
>>>> langus
>>>> ziurint net kartais pamirsti, kad sedi Kaune, nors iki jo galima 
>>>> greitai
>>>> nueiti pasukus truputi is Laisves alejos.
>>>>
>>>> Interjerui dideliu priekaistu sunku rasti - nors tai nera teminis 
>>>> kazkoks
>>>> restoranas, viskas gana elegantiska, vyrauja daug rudos atspalviu. 
>>>> Sakyciau
>>>> jauku. Fonine muzika - rami, neerzinanti, po kurio laiko net eme patikt 
>>>> ;)
>>>>
>>>> Aptarnavimas labai neblogas - iskart pasitiko padavejas, nuvede prie 
>>>> stalo.
>>>> Zmoniu, tiesa, buvo ne itin daug kai atejau, todel like padavejai buvo
>>>> susispiete prie baro. Siaip dazniausiai tokie dalykai man lyg ir
>>>> neuzstringa, bet mane aptarnavusiam padavejui butu buve neprosal 
>>>> nusiskusti
>>>> (nu nei barzda nei nzn net :D). Meniu daugmaz zinojo, vyno prie 
>>>> patiekalo
>>>> mokejo pasiulyt, bet man rodos vietomis vis dar painiojos siek tiek.
>>>>
>>>> Maisto pasirinkimas - truputi mazesnis galbut uz vidutini, bet kaip
>>>> restoranui gal ok. Keista, kad galejo pasiulyt tik vienos rusies zalios
>>>> arbatos. Maciau patiekalu is gana daug zinomu mesos ir zuvies rusiu, 
>>>> bet
>>>> ypatingai pasiula nesuzavejo. Pats uzsisakiau salotas, antiena ir 
>>>> desertui
>>>> vaisini serbeta. Gaila, bet nepamenu tiksliu pavadinimu, todel daugiau
>>>> maziau pabandysiu sudeti aprasyt. Salotos buvo su vytintu kumpiu, 
>>>> salotom
>>>> (tokios biski violetines), persikais, regis fetos suris ir dar zoleliu.
>>>> Antiena buvo su kriausiu ir persiku garnyru (panasu, vaisiai virti buvo
>>>> raudoname vyne). Serbetas buvo tokia sampano taure, o viduj is citrinu 
>>>> ir
>>>> sampano padarytas toks ala ledu rutuliukas, taures krastai pacukrinti 
>>>> ir
>>>> uzkabinta braske. Bendras skonio ispudis - salotos gal ir nieko, antis
>>>> vietomis su lasinuku (man, asmeniskai, tai minusas), serbetas - gaivus,
>>>> galetu but kiek saldesnis. Kitaip tariant, skonis viso to, ka valgiau,
>>>> nebuvo labai iprastas, taciau ir nesuzavejo. Visai ka kita galeciau 
>>>> pasakyt
>>>> apie estetine patiekalu puse - trumpai tariant, pasijauciau kaip tam 
>>>> "IKI"
>>>> konkurse vireju :) Praktiskai nebuvo prie ko prikibt - labai 
>>>> pasistengta
>>>> prie to, tikrai buvo kuo pasigrozet.
>>>>
>>>> Kainos - tarp vidutiniu ir aukstu. Salotos 12-24 Lt, Karsti patiekalai
>>>> ~25-60 kazkur ribose. Dienos pietus - 15 Lt.
>>>>
>>>> Zodziu, reiks galbut nueit dar pakartotinai kada nors, bet... Kaune 
>>>> vistiek
>>>> kulinariniu poziuriu didziausi ispudi kol kas paliko "Pompeja" ;)
>
>