o ka? sugedo? beje, kur kaune dar liko tikrai gero lygio restoranas? nebutinai brangus, bet kad atitiktu isleidziamus pinigus. nes kol kas tai tik perkuno namai nenuvyle. portofino - neskanu, boksta jau bijau bandyt po aprashymo :) 100 neuzsirauke? vis neprisiruoshiu pabandyt. On 2009-05-11 11:25:51 +0200, "CatBlack" <darius@asotra_nospam.lt> said: > Kada paskutini kart buvai "Pompejoje"? > > "Zyza" <maskatuoklis@hotmail.com> wrote in message > news:gu1v6t$glm$1@trimpas.omnitel.net... > Kadangi buvo proga, vakar teko apsilankyt "Bokste" (http://www.bokstas.com/, > bet puslapis gan nykus kol kas). Restorano vieta - labai nebloga. Per langus > ziurint net kartais pamirsti, kad sedi Kaune, nors iki jo galima greitai > nueiti pasukus truputi is Laisves alejos. > > Interjerui dideliu priekaistu sunku rasti - nors tai nera teminis kazkoks > restoranas, viskas gana elegantiska, vyrauja daug rudos atspalviu. Sakyciau > jauku. Fonine muzika - rami, neerzinanti, po kurio laiko net eme patikt ;) > > Aptarnavimas labai neblogas - iskart pasitiko padavejas, nuvede prie stalo. > Zmoniu, tiesa, buvo ne itin daug kai atejau, todel like padavejai buvo > susispiete prie baro. Siaip dazniausiai tokie dalykai man lyg ir > neuzstringa, bet mane aptarnavusiam padavejui butu buve neprosal nusiskusti > (nu nei barzda nei nzn net :D). Meniu daugmaz zinojo, vyno prie patiekalo > mokejo pasiulyt, bet man rodos vietomis vis dar painiojos siek tiek. > > Maisto pasirinkimas - truputi mazesnis galbut uz vidutini, bet kaip > restoranui gal ok. Keista, kad galejo pasiulyt tik vienos rusies zalios > arbatos. Maciau patiekalu is gana daug zinomu mesos ir zuvies rusiu, bet > ypatingai pasiula nesuzavejo. Pats uzsisakiau salotas, antiena ir desertui > vaisini serbeta. Gaila, bet nepamenu tiksliu pavadinimu, todel daugiau > maziau pabandysiu sudeti aprasyt. Salotos buvo su vytintu kumpiu, salotom > (tokios biski violetines), persikais, regis fetos suris ir dar zoleliu. > Antiena buvo su kriausiu ir persiku garnyru (panasu, vaisiai virti buvo > raudoname vyne). Serbetas buvo tokia sampano taure, o viduj is citrinu ir > sampano padarytas toks ala ledu rutuliukas, taures krastai pacukrinti ir > uzkabinta braske. Bendras skonio ispudis - salotos gal ir nieko, antis > vietomis su lasinuku (man, asmeniskai, tai minusas), serbetas - gaivus, > galetu but kiek saldesnis. Kitaip tariant, skonis viso to, ka valgiau, > nebuvo labai iprastas, taciau ir nesuzavejo. Visai ka kita galeciau pasakyt > apie estetine patiekalu puse - trumpai tariant, pasijauciau kaip tam "IKI" > konkurse vireju :) Praktiskai nebuvo prie ko prikibt - labai pasistengta > prie to, tikrai buvo kuo pasigrozet. > > Kainos - tarp vidutiniu ir aukstu. Salotos 12-24 Lt, Karsti patiekalai > ~25-60 kazkur ribose. Dienos pietus - 15 Lt. > > Zodziu, reiks galbut nueit dar pakartotinai kada nors, bet... Kaune vistiek > kulinariniu poziuriu didziausi ispudi kol kas paliko "Pompeja" ;)