O va, priminet Daugirda - reiks progos palaukt kokios ir nubegt :) "zhegonskas" <zhegonskas@yahoo.com> wrote in message news:gu9470$obf$1@trimpas.omnitel.net... > cia kur taip yra? > > beje, dar prisiminiau daugirda - pora kartu teko lengvai valgyt > (sriubos/salotos ) tikrai labai gerai viskas, karshtu neragavau. > > tas pats ir senuosiuose rusiuose - salotos/desertai nenuvyle, o karshtu > vakarais valgyt neleidzia :) > > On 2009-05-11 13:19:13 +0200, "AlfIndraja" <indraja_@_indraja.com> said: > >> geras klausimas, kur dar Kaune galima nueit? >> Man del maisto kokybes ir pateikimo, pernai visai patiko "satiju dvare", >> tik tuo metu nemaloniai nustebino, kad jie meniu kainas internete >> pasirase vienas, o originaliame meniu, paciame restorane - lipdukai >> uzklijuoti ant senu kainu, su naujomis... o kainos didesnes tai po 5 - 10 >> litu uz patiekala.... >> >> "zhegonskas" <zhegonskas@yahoo.com> wrote in message >> news:gu9099$g14$1@trimpas.omnitel.net... >>> o ka? sugedo? >>> >>> beje, kur kaune dar liko tikrai gero lygio restoranas? nebutinai >>> brangus, bet kad atitiktu isleidziamus pinigus. nes kol kas tai tik >>> perkuno namai nenuvyle. >>> >>> portofino - neskanu, boksta jau bijau bandyt po aprashymo :) 100 >>> neuzsirauke? vis neprisiruoshiu pabandyt. >>> >>> On 2009-05-11 11:25:51 +0200, "CatBlack" <darius@asotra_nospam.lt> said: >>> >>>> Kada paskutini kart buvai "Pompejoje"? >>>> >>>> "Zyza" <maskatuoklis@hotmail.com> wrote in message >>>> news:gu1v6t$glm$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Kadangi buvo proga, vakar teko apsilankyt "Bokste" >>>> (http://www.bokstas.com/, >>>> bet puslapis gan nykus kol kas). Restorano vieta - labai nebloga. Per >>>> langus >>>> ziurint net kartais pamirsti, kad sedi Kaune, nors iki jo galima >>>> greitai >>>> nueiti pasukus truputi is Laisves alejos. >>>> >>>> Interjerui dideliu priekaistu sunku rasti - nors tai nera teminis >>>> kazkoks >>>> restoranas, viskas gana elegantiska, vyrauja daug rudos atspalviu. >>>> Sakyciau >>>> jauku. Fonine muzika - rami, neerzinanti, po kurio laiko net eme patikt >>>> ;) >>>> >>>> Aptarnavimas labai neblogas - iskart pasitiko padavejas, nuvede prie >>>> stalo. >>>> Zmoniu, tiesa, buvo ne itin daug kai atejau, todel like padavejai buvo >>>> susispiete prie baro. Siaip dazniausiai tokie dalykai man lyg ir >>>> neuzstringa, bet mane aptarnavusiam padavejui butu buve neprosal >>>> nusiskusti >>>> (nu nei barzda nei nzn net :D). Meniu daugmaz zinojo, vyno prie >>>> patiekalo >>>> mokejo pasiulyt, bet man rodos vietomis vis dar painiojos siek tiek. >>>> >>>> Maisto pasirinkimas - truputi mazesnis galbut uz vidutini, bet kaip >>>> restoranui gal ok. Keista, kad galejo pasiulyt tik vienos rusies zalios >>>> arbatos. Maciau patiekalu is gana daug zinomu mesos ir zuvies rusiu, >>>> bet >>>> ypatingai pasiula nesuzavejo. Pats uzsisakiau salotas, antiena ir >>>> desertui >>>> vaisini serbeta. Gaila, bet nepamenu tiksliu pavadinimu, todel daugiau >>>> maziau pabandysiu sudeti aprasyt. Salotos buvo su vytintu kumpiu, >>>> salotom >>>> (tokios biski violetines), persikais, regis fetos suris ir dar zoleliu. >>>> Antiena buvo su kriausiu ir persiku garnyru (panasu, vaisiai virti buvo >>>> raudoname vyne). Serbetas buvo tokia sampano taure, o viduj is citrinu >>>> ir >>>> sampano padarytas toks ala ledu rutuliukas, taures krastai pacukrinti >>>> ir >>>> uzkabinta braske. Bendras skonio ispudis - salotos gal ir nieko, antis >>>> vietomis su lasinuku (man, asmeniskai, tai minusas), serbetas - gaivus, >>>> galetu but kiek saldesnis. Kitaip tariant, skonis viso to, ka valgiau, >>>> nebuvo labai iprastas, taciau ir nesuzavejo. Visai ka kita galeciau >>>> pasakyt >>>> apie estetine patiekalu puse - trumpai tariant, pasijauciau kaip tam >>>> "IKI" >>>> konkurse vireju :) Praktiskai nebuvo prie ko prikibt - labai >>>> pasistengta >>>> prie to, tikrai buvo kuo pasigrozet. >>>> >>>> Kainos - tarp vidutiniu ir aukstu. Salotos 12-24 Lt, Karsti patiekalai >>>> ~25-60 kazkur ribose. Dienos pietus - 15 Lt. >>>> >>>> Zodziu, reiks galbut nueit dar pakartotinai kada nors, bet... Kaune >>>> vistiek >>>> kulinariniu poziuriu didziausi ispudi kol kas paliko "Pompeja" ;) > >