geras klausimas, kur dar Kaune galima nueit? Man del maisto kokybes ir pateikimo, pernai visai patiko "satiju dvare", tik tuo metu nemaloniai nustebino, kad jie meniu kainas internete pasirase vienas, o originaliame meniu, paciame restorane - lipdukai uzklijuoti ant senu kainu, su naujomis... o kainos didesnes tai po 5 - 10 litu uz patiekala.... "zhegonskas" <zhegonskas@yahoo.com> wrote in message news:gu9099$g14$1@trimpas.omnitel.net... >o ka? sugedo? > > beje, kur kaune dar liko tikrai gero lygio restoranas? nebutinai brangus, > bet kad atitiktu isleidziamus pinigus. nes kol kas tai tik perkuno namai > nenuvyle. > > portofino - neskanu, boksta jau bijau bandyt po aprashymo :) 100 > neuzsirauke? vis neprisiruoshiu pabandyt. > > On 2009-05-11 11:25:51 +0200, "CatBlack" <darius@asotra_nospam.lt> said: > >> Kada paskutini kart buvai "Pompejoje"? >> >> "Zyza" <maskatuoklis@hotmail.com> wrote in message >> news:gu1v6t$glm$1@trimpas.omnitel.net... >> Kadangi buvo proga, vakar teko apsilankyt "Bokste" >> (http://www.bokstas.com/, >> bet puslapis gan nykus kol kas). Restorano vieta - labai nebloga. Per >> langus >> ziurint net kartais pamirsti, kad sedi Kaune, nors iki jo galima greitai >> nueiti pasukus truputi is Laisves alejos. >> >> Interjerui dideliu priekaistu sunku rasti - nors tai nera teminis kazkoks >> restoranas, viskas gana elegantiska, vyrauja daug rudos atspalviu. >> Sakyciau >> jauku. Fonine muzika - rami, neerzinanti, po kurio laiko net eme patikt >> ;) >> >> Aptarnavimas labai neblogas - iskart pasitiko padavejas, nuvede prie >> stalo. >> Zmoniu, tiesa, buvo ne itin daug kai atejau, todel like padavejai buvo >> susispiete prie baro. Siaip dazniausiai tokie dalykai man lyg ir >> neuzstringa, bet mane aptarnavusiam padavejui butu buve neprosal >> nusiskusti >> (nu nei barzda nei nzn net :D). Meniu daugmaz zinojo, vyno prie patiekalo >> mokejo pasiulyt, bet man rodos vietomis vis dar painiojos siek tiek. >> >> Maisto pasirinkimas - truputi mazesnis galbut uz vidutini, bet kaip >> restoranui gal ok. Keista, kad galejo pasiulyt tik vienos rusies zalios >> arbatos. Maciau patiekalu is gana daug zinomu mesos ir zuvies rusiu, bet >> ypatingai pasiula nesuzavejo. Pats uzsisakiau salotas, antiena ir >> desertui >> vaisini serbeta. Gaila, bet nepamenu tiksliu pavadinimu, todel daugiau >> maziau pabandysiu sudeti aprasyt. Salotos buvo su vytintu kumpiu, salotom >> (tokios biski violetines), persikais, regis fetos suris ir dar zoleliu. >> Antiena buvo su kriausiu ir persiku garnyru (panasu, vaisiai virti buvo >> raudoname vyne). Serbetas buvo tokia sampano taure, o viduj is citrinu ir >> sampano padarytas toks ala ledu rutuliukas, taures krastai pacukrinti ir >> uzkabinta braske. Bendras skonio ispudis - salotos gal ir nieko, antis >> vietomis su lasinuku (man, asmeniskai, tai minusas), serbetas - gaivus, >> galetu but kiek saldesnis. Kitaip tariant, skonis viso to, ka valgiau, >> nebuvo labai iprastas, taciau ir nesuzavejo. Visai ka kita galeciau >> pasakyt >> apie estetine patiekalu puse - trumpai tariant, pasijauciau kaip tam >> "IKI" >> konkurse vireju :) Praktiskai nebuvo prie ko prikibt - labai pasistengta >> prie to, tikrai buvo kuo pasigrozet. >> >> Kainos - tarp vidutiniu ir aukstu. Salotos 12-24 Lt, Karsti patiekalai >> ~25-60 kazkur ribose. Dienos pietus - 15 Lt. >> >> Zodziu, reiks galbut nueit dar pakartotinai kada nors, bet... Kaune >> vistiek >> kulinariniu poziuriu didziausi ispudi kol kas paliko "Pompeja" ;) > >