Pirmam variante yra aprasytas panyro gaminimas, autore pati to nesupranta. Antram variante isvis neaisku kas. Ricotta yra gaminama is isrugu, t.y. to skyscio kuris lieka gaminant suri (tame tarpe ir mineta auksciau panyra) Pats pavadinimas ir reiskia "virtas antra karta" Nieko ten sudetingo, tik daug terliones + procesas. Bet rezultatas ypatingai pateisina priemones, ypac jeigu neriebus pieno produktai prie sirdies ;) Tiesa, iseiga tai nedziuginanti, is 10 litru isrugu gaunasi tik arti 500g ricottos... 2009/07/12 17:29, Dautarte rašė: > Namie gamina pvz. Egle: > http://zaidimuaikstele.blogspot.com/2009/05/sviezia-namie-gaminta-ricotta.html > arba Vilma: > http://skanuseksperimentai.blogspot.com/2009/05/rikota-is-kefyro.html > > > > "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:h3c1mv$kco$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> >> ar Lietuvoje kas nors gamina ricotta? >> >> t. > >