del skonio nesiginciju. Vengiu tokio maisto del kitos priezasties. Man kelia abejones sveikumas - majonezas, pagamintas is kiausiniu, pieno milteliu, su saldikliais, dazikliais, stiprikliais, emulsikliais net ir naturaliam pavidale nera labai rekomenduotinas. O kai visi E pakaitinami atvira liepsna, apangelja, tai... "a" <a@.a> wrote in message news:mn.c2687d97424a7c34.91352@0a... > bzik formulated the question : >> nera aiski terminologija. Buitinej kalboj marinavimas dvelkia mesos kisimu i >> acta, majoneza, kecupa ir pan. > > sitie trys "baubai" is principo yra tik vienas - actas. > o su "actu" gali irgi visai gerai gautis, tik tada reikia nelaikyti > kelias valandas, o tik keleta/keliolika minuciu... > > pvz vistienos prieskoniu misinys+majonezas, 10min. palaikom ir iskart > kepam. man visai skanu... > >