taj cia variacijos pagal kiekvieno skoni. as astriai nevalgau :) "Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message news:h4bs3p$fpe$1@trimpas.omnitel.net... > Ash dar pridechiau saldzhiai ashtraus tailandietishko padazho ir chili > pipiriuku.. (ir atimchiau medu:)viska i celofanini maishiuka, pamarinuot > labai neilgai (na ash tiesiog ilgai neishtveriu:) - ant keptuves aukshtom > sienom - apkept - pilt vishtienos sultini (dar mest chili pipiriuku (su > visom seklom!!) ) ir patroshkint kol ishvirs bulves ir pasidarysim bulviu > koshe (na, ash buchiau labiau uzh ryzhiu, ale zhmona uzh koshe:) > > Kitas variantas - tavo - tik dar su kariu tada apkept, mest ananasus ir > kukuruzus - gale ishjungt ugni, pilt gerus 3/4/5 shaukshtus grietines, > bert dar kario - viska ishmaishyt, kad gautusi toks gelsvas panazhas - > pilam ant ryzhiu.. Tiesa ir be grietines gerai, ir ypach gerai, jei > vishtiena tai kalakutiena... Dar geriau aishku, jei kalakutiena tai > steikas... Bet tada praskipinam viska virshuj, metam ant grotu ... > fak, valgyt uzhsinorejau > "nelygis" <mazhiaudomekis@.lt> wrote in message > news:h4blmn$5uo$1@trimpas.omnitel.net... >> vistienos krutinele kuo didesniais gabalais. saukstas medaus, trys >> saukstai >> sojos, zoleliu pagal skoni. skanaus >> >> "ig" <stop@spam.lt> wrote in message >> news:h49u5i$mpu$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> Gal kad gali mestel kokios teorijos/istorijos linku, knygu >>> rekomendaciju. >>> Labiausiai patinka vistiena, bet ka gali zinot gal ir is kitu mesu >>> kanors >>> galima isgaut :) >> >>