Tema: Re: Marinatai ?
Autorius: bzik
Data: 2009-07-24 11:10:22
tokio maisto atzvilgiu taip :) pakankami ilgai maitinuosi namuose gamintais produktais, be jokiu imantrybiu. Todel net valgyklinis kotletas ar blynai daznu atveju gresia skrandzio sudirgimu. 

"Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message news:h4bq4a$co3$1@trimpas.omnitel.net...
> tai turi problemu su sveikata ?
> 
> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
> news:h4bprr$cac$1@trimpas.omnitel.net...
>> del skonio nesiginciju. Vengiu tokio maisto del kitos priezasties. Man 
>> kelia abejones sveikumas - majonezas, pagamintas is kiausiniu, pieno 
>> milteliu, su saldikliais, dazikliais, stiprikliais, emulsikliais net ir 
>> naturaliam pavidale nera labai rekomenduotinas. O kai visi E pakaitinami 
>> atvira liepsna, apangelja, tai...
>>
>> "a" <a@.a> wrote in message news:mn.c2687d97424a7c34.91352@0a...
>>> bzik formulated the question :
>>>> nera aiski terminologija. Buitinej kalboj marinavimas dvelkia mesos 
>>>> kisimu i
>>>> acta, majoneza, kecupa ir pan.
>>>
>>> sitie trys "baubai" is principo yra tik vienas - actas.
>>> o su "actu" gali irgi visai gerai gautis, tik tada reikia nelaikyti
>>> kelias valandas, o tik keleta/keliolika minuciu...
>>>
>>> pvz vistienos prieskoniu misinys+majonezas, 10min. palaikom ir iskart
>>> kepam. man visai skanu...
>>>
>>> 
> 
>