tokio maisto atzvilgiu taip :) pakankami ilgai maitinuosi namuose gamintais produktais, be jokiu imantrybiu. Todel net valgyklinis kotletas ar blynai daznu atveju gresia skrandzio sudirgimu. "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message news:h4bq4a$co3$1@trimpas.omnitel.net... > tai turi problemu su sveikata ? > > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message > news:h4bprr$cac$1@trimpas.omnitel.net... >> del skonio nesiginciju. Vengiu tokio maisto del kitos priezasties. Man >> kelia abejones sveikumas - majonezas, pagamintas is kiausiniu, pieno >> milteliu, su saldikliais, dazikliais, stiprikliais, emulsikliais net ir >> naturaliam pavidale nera labai rekomenduotinas. O kai visi E pakaitinami >> atvira liepsna, apangelja, tai... >> >> "a" <a@.a> wrote in message news:mn.c2687d97424a7c34.91352@0a... >>> bzik formulated the question : >>>> nera aiski terminologija. Buitinej kalboj marinavimas dvelkia mesos >>>> kisimu i >>>> acta, majoneza, kecupa ir pan. >>> >>> sitie trys "baubai" is principo yra tik vienas - actas. >>> o su "actu" gali irgi visai gerai gautis, tik tada reikia nelaikyti >>> kelias valandas, o tik keleta/keliolika minuciu... >>> >>> pvz vistienos prieskoniu misinys+majonezas, 10min. palaikom ir iskart >>> kepam. man visai skanu... >>> >>> > >