Ash dar pridechiau saldzhiai ashtraus tailandietishko padazho ir chili pipiriuku.. (ir atimchiau medu:)viska i celofanini maishiuka, pamarinuot labai neilgai (na ash tiesiog ilgai neishtveriu:) - ant keptuves aukshtom sienom - apkept - pilt vishtienos sultini (dar mest chili pipiriuku (su visom seklom!!) ) ir patroshkint kol ishvirs bulves ir pasidarysim bulviu koshe (na, ash buchiau labiau uzh ryzhiu, ale zhmona uzh koshe:) Kitas variantas - tavo - tik dar su kariu tada apkept, mest ananasus ir kukuruzus - gale ishjungt ugni, pilt gerus 3/4/5 shaukshtus grietines, bert dar kario - viska ishmaishyt, kad gautusi toks gelsvas panazhas - pilam ant ryzhiu.. Tiesa ir be grietines gerai, ir ypach gerai, jei vishtiena tai kalakutiena... Dar geriau aishku, jei kalakutiena tai steikas... Bet tada praskipinam viska virshuj, metam ant grotu ... fak, valgyt uzhsinorejau "nelygis" <mazhiaudomekis@.lt> wrote in message news:h4blmn$5uo$1@trimpas.omnitel.net... > vistienos krutinele kuo didesniais gabalais. saukstas medaus, trys saukstai > sojos, zoleliu pagal skoni. skanaus > > "ig" <stop@spam.lt> wrote in message > news:h49u5i$mpu$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Gal kad gali mestel kokios teorijos/istorijos linku, knygu rekomendaciju. >> Labiausiai patinka vistiena, bet ka gali zinot gal ir is kitu mesu kanors >> galima isgaut :) > >