voveruskas marinuokit, agurkus, pomidorus.... bet ne mesa. nafik gadint gera dalyka. marinuot galima nebent kokia zuikiena, bebriena ir pan zveriena. jei jau taip reikia - rauginkit mesa. tikrai skaniau ir sveikiau. acta reik naudot pagal paskirti - kad daugiau prieskoniu aromatu prisgertu mesa - bet tai reik daryt max 15 min pries kepant. -- T "karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message news:h4bqgj$dan$1@trimpas.omnitel.net... > nu nu :) > vel pradesi pasakot apie svieziai papjauto gyvulelio mesa? :) > > "tranzoo namie" <laisku@nera.net> wrote in message > news:h4ag0d$941$1@trimpas.omnitel.net... >> nerekomenduoju marinuot. >> >> -- >> T >> >> "ig" <stop@spam.lt> wrote in message >> news:h49u5i$mpu$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> Gal kad gali mestel kokios teorijos/istorijos linku, knygu rekomendaciju. >>> Labiausiai patinka vistiena, bet ka gali zinot gal ir is kitu mesu kanors >>> galima isgaut :) >> >> >