tai aš čia iš ragautojų puristų bokšto; pats galiu alų ir su pomidorų sultimis, ir su ginger ale susimaišyti - prietarų neturių :) "PetrasM" <mpet@delfi.lt> wrote in message news:h5r939$k7e$1@trimpas.omnitel.net... > verta pabandyt su apelsinu, isties gardziai atsigaivint galima > > "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message > news:h5p62v$o8o$1@trimpas.omnitel.net... >> tai kad citrina užmuša normalaus balto alaus švelnų vaisinį skonį; ir >> cirkas kaip ir tekila su visokiais lyžtelk / užkask :) >> >> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >> news:h5p4vu$mf1$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> "agnesse" <xxx@xxx.lt> wrote in message >>> news:h5p32s$j6l$1@trimpas.omnitel.net... >>>> anokia cia naujiena "Svyturio Baltas" su citrina. tik pasirodzius >>>> pirmosioms TV reklamoms sio alaus butent taip ji ir reklamavo - i >>>> atsaldyta taure ipilama alaus ir ant bokalo krasto pasmeigiamas citrinos >>>> griezinelis, kuri po to reiktu isimesti i alu. Deja, bet sita visa >>>> procedura tik pajurio krasto kabokai teisingai atlieka... >>> >>> Jau n metu "teisingai" sita procedura atlieka Forto Dvaras Vilniuje ir >>> net >>> Katpedele. >>> Bet keisciausia,kad patys vokieciai sito alaus taip nepateikia,nors >>> citrina >>> tikrai nekenkia! >>> >>> > >