Tai alus yra gi paskanintas vanduo. Kam dar paskanintą dalyką skaninti kažkuo kitu? čia panašiai, kai neskanus kepsnys gaunasi, tai dedi ketčupo ir viskas "ore" :D Beje, nepamirškit karts nuo karto tiesiog šviežios mėsos gabalą papipirinti, padruskinti ir išsikepti ;) Po tų visų įprieskoniavimų, įmantrybių, visai kitą mėsos skonį pajauti :) "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message news:h5rujv$nls$1@trimpas.omnitel.net... > as pateikiu kontraargumentus, bet jus ju nesuprantate :)) jeigu mesa > skanesne su prieskoniais, marinuota etc., tai kodel alus baltas negali > buti skanesnis su citrina ? :))) kur cia ta riba ir kas nusprendzia, kuris > produktas laikomas tikras ir kas ji gadina ? :)) kam tada galvojami nauji > receptai, prieskoniu misiniai, maisto ir gerimu derinimo kokteiliai > etc...as pvz isvis negeriu to alaus, bet nesijauciu turintis teise visiems > aiskinti, kad tai yra sudas ir ne alus :))