Tai lavasas ne miltai+vanduo+druska? Ar as nieko nebesuprantu jau.. Cia pas tave kazkoks lavasinis pyragas blyn :) 2009/08/22 00:23, Budulis_Ede rašė: > nieko ten mandro nera. > miltai, mieles, druska, kiausinis, sviestas, miltai apibarstymui pries > kepant: > 500g, ~30g, pagal skoni, 1, ~20g (sauksciukas) ,kiek reikia kad neliptu. > suminkai viska, pastovi pusvalanti/valanda, iskocioji apibarstai miltais > ir kepi ikaitintoj NE teflinej keptuvej. > bo joj kaip tai isdziusta, ar tai nugaruoga dregme... nu nieko gero vien > zo. > geriausiai spizine skarvada. > kept be riebalu. > > > "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message > news:mn.aa0d7d98e6c93a24.0@gmail.com... >> Galima apie tai plačiau ? >> kaip iškepti ploną normalų lavašą ? Gal koks patikrintas receptas yra ? >> >> M. >> >>> lavasha ir pats namie gali issikept, mandro mokslo nereik. >> >> >