keusas duoda "tampruma" bo kitaip subyra/suluzineja vyniojant "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message news:h6o0sm$h1m$1@trimpas.omnitel.net... > Tai lavasas ne miltai+vanduo+druska? Ar as nieko nebesuprantu jau.. > > Cia pas tave kazkoks lavasinis pyragas blyn :) > > 2009/08/22 00:23, Budulis_Ede rašė: >> nieko ten mandro nera. >> miltai, mieles, druska, kiausinis, sviestas, miltai apibarstymui pries >> kepant: >> 500g, ~30g, pagal skoni, 1, ~20g (sauksciukas) ,kiek reikia kad neliptu. >> suminkai viska, pastovi pusvalanti/valanda, iskocioji apibarstai miltais >> ir kepi ikaitintoj NE teflinej keptuvej. >> bo joj kaip tai isdziusta, ar tai nugaruoga dregme... nu nieko gero vien >> zo. >> geriausiai spizine skarvada. >> kept be riebalu. >> >> >> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message >> news:mn.aa0d7d98e6c93a24.0@gmail.com... >>> Galima apie tai plačiau ? >>> kaip iškepti ploną normalų lavašą ? Gal koks patikrintas receptas yra ? >>> >>> M. >>> >>>> lavasha ir pats namie gali issikept, mandro mokslo nereik. >>> >>> >>