Emm.. Amm.. Hrmm.. Skysta duona yra ruginė degtinė/samanė/(etc. tautinis gėralas) ;) No offence :) Beje, turi literatūros apie storėjimą tik nuo alaus? Įdomu būtų panagrinėt. "ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message news:hd8ln1$ovf$1@trimpas.omnitel.net... > man taip irgi atrodo. teko "iš arti" stebėti alkoholiką ilgą jo > degradacijos kelią: iš pradžių jis po kiekvieno pagėrimo nusiaubdavo > šaldytuvą iki paskutinio valgomo dalyko ir apskritai valgė beleką ir > belekiek. Į pabaigą valgyti nustojo, bet gėrė dar daugiau. Ir liesėjo. > Žiauriai liesėjo. Bet čia apie degtinę. Aluje yra angliavandenių, manau, > kad nuo jo galima storėti. Neveltui tai skysta duona :) > > "Justas M." <armadillo1TRINTI@gmail.com> wrote in message > news:hd7an5$e19$1@trimpas.omnitel.net... >> kalorijos kalorijos... >> Kuo blogai yra kalorijos (a.k.a. issiskyrusi energija) ? Blogi yra budai, >> kaip tos kalorijos gaunamos. T.y. kad su angliavandeniais siais laikais >> gaunam zymiai daugiau energijos, nei reiketu. O juk alkoholi nukenksmina >> fermentines sistemos...oksidacinio proceso metu, taigi issiskiria >> energija, kuria galima pamatuot kalorijom/dziauliais. >> >> Beda yra tame, kas suvalgoma prie to alaus ar degtines, o ne pats alus ar >> degtine.