kadangi skrandyje toks marmalas, tai ka prarastum, jeigu vietoj salotu sutrinta is ju mase valgytum? Ar taip ar taip-skrandyje i kose virtusi nukeliauja. Transportuoti butu lengviau. Isikratei i maisiuka koses-marmalo is ivairiu darzoviu ir veziesi i turistiaka. Dar koki kumpi susimali su blenderiu. O dar geriau-iskart viska sumaisai , dapili degtines-va tau ir viskas kruvoje. Kokia prasme viska atskirai vezti? "netas" <aaa@aaa.aaaa> wrote in message news:ij1l40$d0c$1@trimpas.omnitel.net... > Man štai kas neaišku: > Na, išsigryninu aš tą vandenį, išfiltruoju, distiliuoju, nelieka jame nei > vienos ten geležies molekulės, bakterijų beigi kitų zarazų, geriu tyrą kaip > krištolą. > > Paskui užvalgau kažko - valgyt gi kada nors reikia - ir įsivaizduoju, kaip > skrandyje ar toliau tas krištolinis vanduo virsta tikru marmalu. Juk iš > duonos, dešros ar agurko neiškrapštysi kiekvienos kenkėjiškos molekulės, o > viskas tuo pačiu keliu eina į kūną. Tai kokia prasmė jį filtruoti ar negerti > sulčių? > > Kur logika? > > > > > > > > > "pablas" <pablas112@gmail.com> wrote in message > news:iitssr$psc$1@trimpas.omnitel.net... >> Akademikės O. Butakovos paskaitos santrauka >> >> VANDENS STYGIAUS LIGOS >> >