Ir? Tarkim, kad labai pasiseke visus kartus tada. "Zhegonskas" wrote in message news:mpn067$utl$1@trimpas.omnitel.net... tu bent isivaizduoji, kiek kinijoj regionu ir skirtingu virtuviu? On 2015-07-31 16:26, ManXP wrote: > Dar drisciau gincytis. Teko valgyt to "tikrojo" maisto pas kiniecius, > tai is pradziu kazkaip buvo sokas. Lietuvoj irgi buvau iprates prie > vietiniu "sedevru", tai kai uzsisakiau traskios vistienos su > saldziarugsciu padazu, buvo keista, kad ji ne tokia ir traski, nes > krakmolo nerasta beveik :) Kita karta jau prasiau, kad specialiai man > padarytu "super crispy", tai niekas nesuprato ko noriu. Tiesiog > nesugalvojo, kad galima daugiau krakmolo ipist ir aliejuj virt :) > > > "Linas Petkevičius" wrote in message > news:mpfsn0$cmf$1@trimpas.omnitel.net... > > Bet tai speju ir panasiau į satistinio kiniecio kasdienini maista, gal net > geriau. > > "ManXP" wrote in message news:mpfsfu$cjj$1@trimpas.omnitel.net... > > Vilniaus ganbei nebuvau, bet Kaune tai nx svelniai tariant. Mesos atraizos > isvoliotos krakmole, isvirtos senam aliejuj ir apipiltos tirpintu cukrum.