Huawei nesiūlyti, jei iš Lvovo g. namuko :) "zZz" <zZz@zirzilia.lt> wrote in message news:mpnod9$e55$1@trimpas.omnitel.net... > Kur LT eitum? > > .me esti nebuvęs Azijoj, ne gurmanas :) > > "Zhegonskas" <zhegonskas@yahoo.com> wrote in message > news:mpnllv$cfl$1@trimpas.omnitel.net... >> turejau beje minti paragauti visu pagrindiniu "virtuviu", bet ne visos >> turi savo "restoranu" :) >> >> siaip glaustai tai cia kiek aprasyta: >> >> http://www.chinahighlights.com/travelguide/chinese-food/regional-cuisines.htm >> >> On 2015-08-03 14:59, Zhegonskas wrote: >>> nera "teisingo" regiono. kinu virtuve per daug plati. varai i kinija ir >>> explorini jei nori autentikos. >>> >>> As kai buvau pora savaiciu tai issukau is "turistiniu marsrutu" ir >>> nuolat valgiau kazka vis skirtingo. bet tai, kas ten buvo didziaja >>> dalimi nelabai panasu i tai ka europieciai suvokia kaip "kinu maista" :) >>> >>> Taip kad nera teisingesnio ar neteisingesnio nei svarstykles. Skanu arba >>> ne. Vistiek beveik visur Europoje gausi beveik ta pati. >>> >>> Aisku, ne Lietuvoje yra ir "autentiskesniu" restoranu, kurie prisiveza >>> ivairesniu prieskoniu, ingridientu. Bet "pagrindinis meniu" - panasus. >>> Tiek, kad viena is kinu virtuves "aukstojo pilotazo" apraisku yra >>> dim-sum restoranai, sutinkami nemazai kur Europoje. Ten meniu kiek >>> kitoks, bet principe - tai ta pati kantono virtuves atmaina, patiekimas >>> tik kitoks :) >>> >>> >>> On 2015-08-03 14:36, ManXP wrote: >>>> Pastebeta teisingai. Tik vat galvoju, ar isvis yra Lietuvoj kokia >>>> vieta, >>>> kur galima pavalgyt kinieciu maisto is "teisingo" regiono. Ar be >>>> svarstykliu nieko geriau sugalvot nepavyks? >>>> >>>> "Zhegonskas" wrote in message news:mpn8ob$4gj$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> >>>> na tai gi musuose suprantama "kinu virtuve" yra vieno regiono ir tai >>>> dar >>>> pritaikyta europai ir jos ingridientams. >>>> >>>> ji ziauriai skirtinga o mes europoje ja suprantam didziaja dalimi tik >>>> kaip ta jos dali, kuri europos uostamiesciuose pradeta populiarinti >>>> berods XVIII a. >>>> >>>> On 2015-08-03 11:08, ManXP wrote: >>>>> Ir? Tarkim, kad labai pasiseke visus kartus tada. >>>>> >>>>> "Zhegonskas" wrote in message >>>>> news:mpn067$utl$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> >>>>> tu bent isivaizduoji, kiek kinijoj regionu ir skirtingu virtuviu? >>>>> >>>>> >>>>> On 2015-07-31 16:26, ManXP wrote: >>>>>> Dar drisciau gincytis. Teko valgyt to "tikrojo" maisto pas kiniecius, >>>>>> tai is pradziu kazkaip buvo sokas. Lietuvoj irgi buvau iprates prie >>>>>> vietiniu "sedevru", tai kai uzsisakiau traskios vistienos su >>>>>> saldziarugsciu padazu, buvo keista, kad ji ne tokia ir traski, nes >>>>>> krakmolo nerasta beveik :) Kita karta jau prasiau, kad specialiai man >>>>>> padarytu "super crispy", tai niekas nesuprato ko noriu. Tiesiog >>>>>> nesugalvojo, kad galima daugiau krakmolo ipist ir aliejuj virt :) >>>>>> >>>>>> >>>>>> "Linas Petkevičius" wrote in message >>>>>> news:mpfsn0$cmf$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> >>>>>> Bet tai speju ir panasiau į satistinio kiniecio kasdienini maista, >>>>>> gal >>>>>> net >>>>>> geriau. >>>>>> >>>>>> "ManXP" wrote in message news:mpfsfu$cjj$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> >>>>>> Vilniaus ganbei nebuvau, bet Kaune tai nx svelniai tariant. Mesos >>>>>> atraizos >>>>>> isvoliotos krakmole, isvirtos senam aliejuj ir apipiltos tirpintu >>>>>> cukrum. >>>>> >>>> >>> >> >