Pastebeta teisingai. Tik vat galvoju, ar isvis yra Lietuvoj kokia vieta, kur galima pavalgyt kinieciu maisto is "teisingo" regiono. Ar be svarstykliu nieko geriau sugalvot nepavyks? "Zhegonskas" wrote in message news:mpn8ob$4gj$1@trimpas.omnitel.net... na tai gi musuose suprantama "kinu virtuve" yra vieno regiono ir tai dar pritaikyta europai ir jos ingridientams. ji ziauriai skirtinga o mes europoje ja suprantam didziaja dalimi tik kaip ta jos dali, kuri europos uostamiesciuose pradeta populiarinti berods XVIII a. On 2015-08-03 11:08, ManXP wrote: > Ir? Tarkim, kad labai pasiseke visus kartus tada. > > "Zhegonskas" wrote in message news:mpn067$utl$1@trimpas.omnitel.net... > > tu bent isivaizduoji, kiek kinijoj regionu ir skirtingu virtuviu? > > > On 2015-07-31 16:26, ManXP wrote: >> Dar drisciau gincytis. Teko valgyt to "tikrojo" maisto pas kiniecius, >> tai is pradziu kazkaip buvo sokas. Lietuvoj irgi buvau iprates prie >> vietiniu "sedevru", tai kai uzsisakiau traskios vistienos su >> saldziarugsciu padazu, buvo keista, kad ji ne tokia ir traski, nes >> krakmolo nerasta beveik :) Kita karta jau prasiau, kad specialiai man >> padarytu "super crispy", tai niekas nesuprato ko noriu. Tiesiog >> nesugalvojo, kad galima daugiau krakmolo ipist ir aliejuj virt :) >> >> >> "Linas Petkevičius" wrote in message >> news:mpfsn0$cmf$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Bet tai speju ir panasiau į satistinio kiniecio kasdienini maista, gal >> net >> geriau. >> >> "ManXP" wrote in message news:mpfsfu$cjj$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Vilniaus ganbei nebuvau, bet Kaune tai nx svelniai tariant. Mesos >> atraizos >> isvoliotos krakmole, isvirtos senam aliejuj ir apipiltos tirpintu cukrum. >