na tai gi musuose suprantama "kinu virtuve" yra vieno regiono ir tai dar pritaikyta europai ir jos ingridientams. ji ziauriai skirtinga o mes europoje ja suprantam didziaja dalimi tik kaip ta jos dali, kuri europos uostamiesciuose pradeta populiarinti berods XVIII a. On 2015-08-03 11:08, ManXP wrote: > Ir? Tarkim, kad labai pasiseke visus kartus tada. > > "Zhegonskas" wrote in message news:mpn067$utl$1@trimpas.omnitel.net... > > tu bent isivaizduoji, kiek kinijoj regionu ir skirtingu virtuviu? > > > On 2015-07-31 16:26, ManXP wrote: >> Dar drisciau gincytis. Teko valgyt to "tikrojo" maisto pas kiniecius, >> tai is pradziu kazkaip buvo sokas. Lietuvoj irgi buvau iprates prie >> vietiniu "sedevru", tai kai uzsisakiau traskios vistienos su >> saldziarugsciu padazu, buvo keista, kad ji ne tokia ir traski, nes >> krakmolo nerasta beveik :) Kita karta jau prasiau, kad specialiai man >> padarytu "super crispy", tai niekas nesuprato ko noriu. Tiesiog >> nesugalvojo, kad galima daugiau krakmolo ipist ir aliejuj virt :) >> >> >> "Linas Petkevičius" wrote in message >> news:mpfsn0$cmf$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Bet tai speju ir panasiau į satistinio kiniecio kasdienini maista, gal >> net >> geriau. >> >> "ManXP" wrote in message news:mpfsfu$cjj$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Vilniaus ganbei nebuvau, bet Kaune tai nx svelniai tariant. Mesos >> atraizos >> isvoliotos krakmole, isvirtos senam aliejuj ir apipiltos tirpintu cukrum. >