Tema: Re: orkaites, kokios siuo metu rekomenduojamos
Autorius: Bastunas
Data: 2015-01-21 20:37:33
Pirolize (sako gerai), lochatronas juodas. Kaitinti 3 valandas orkaite iki 
500 laipsniu temperatūros  kad viskas sudegtu ir už tai perkant sumokėti 300 
nauju pinigu ir už kiekviena pirolize  dar pridėti po 1 pinigą manau 
neverta. Jei protingai kepsi ta orkaite ilgai liks švari. Protingai: tai 
naudosi tam pritaikytas skardas, foliją, kepimo rankoves ar kitas priemones. 
kad riebalai nesilietu laisvai.
    Jei orkaitėj kepsi sausainius ir bulkutes užteks 200 laipsnių ir kad 
ventiliatorius maišytu orą, geresnis variantas besikeičianti jo sukimosi 
kryptis.
    Kepant batonus ar duona pašovus reikia paduoti garo.  Tam i įkaitintą 
orkaite iki 5 sek  purškiamas vanduo kur išgaruoja.
    Mėsai kepti orkaite yra pati sudėtingiausia. Čia reikalinga maišyti 
karstą  orą keičiant srauto kryptį ir pastoviai palaikyti drėgmę, kad 
produktas butų sultingas. Tokiose orkaitėse yra garo generatorius, kuris i 
orkaitę paduoda garus. Labai gerai kai mėsai kepti orkaitėje yra 
temperatūrai matuoti zondas įbedamas į produktą. Pasiekus temperatūrą 
produkto viduje jau žinai, kad jis iškepė. Su tokia orkaite sausainius, 
bulkutes ir duoną irgi sėkmingai išsikepsi.
Valdymas. Normalioje orkaitėje  reikėtų bent 10 kepimo programų, kad 
kiekvieną karta nereikėtu popieriukan rašytis. Programoje turi buti 
temperatūros, kepimo laiko, garo padavimo laiko, o mėsai kepti drėgmės 
nustatymai. Rimtose krosnyse yra dar krūva nustatymų, kuriais naudojasi gal 
1 iš 30 mano sutiktų kepėjų.

"John Smith"  parašė naujienų news:m9ob3v$gsa$1@trimpas.omnitel.net...

kokios siuo metu rekomenduojamos orkaites?
Norisi kad butu pirolize (sako gerai), kad butu su begiais. Net nezinau ko
ten dar galima noret...