Tema: Re: orkaites, kokios siuo metu rekomenduojamos
Autorius: Bastunas
Data: 2015-01-22 20:50:02
Mane labiausiai sudomino sitas aprasymas 
http://blogas.avitela.lt/pagalba/orkaites/ . Niekada negalvojau, kad 
orkaiteje galima pasiekti 5000 laipsniu. Fantastika

"John Smith"  parašė naujienų news:m9qtlp$pv1$1@trimpas.omnitel.net...

O gal kas nors gali parekomenduot ir konkrecius modelius su pirolize, ir
daug laipsniu?
Galbut ir kainas gali kas nors geras suorganizuoti rekomenduojamu modeliu?


"tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message
news:m9q93n$8jl$1@trimpas.omnitel.net...
> geresnio dalyko uz pirolize orkaitej - nezinau.
>
> naudoju, kai prisitersia. tiesiog pati orkaite pasako, kada. pas mane ji 
> vyksta valanda ir kaitina virs 600. po to orkaite lieka svarutele ir be 
> jokiu kvapu. orkaite naudojam labai daznai. pirolize naudojam karta i pora 
> menesiu, o kartais ir dazniau.
>
> --
> T
>
>
> "Bastunas" <basta@basta.lt> wrote in message 
> news:m9orld$pu6$1@trimpas.omnitel.net...
>> Pirolize (sako gerai), lochatronas juodas. Kaitinti 3 valandas orkaite 
>> iki 500 laipsniu temperatūros  kad viskas sudegtu ir už tai perkant 
>> sumokėti 300 nauju pinigu ir už kiekviena pirolize  dar pridėti po 1 
>> pinigą manau neverta. Jei protingai kepsi ta orkaite ilgai liks švari. 
>> Protingai: tai naudosi tam pritaikytas skardas, foliją, kepimo rankoves 
>> ar kitas priemones. kad riebalai nesilietu laisvai.
>>    Jei orkaitėj kepsi sausainius ir bulkutes užteks 200 laipsnių ir kad 
>> ventiliatorius maišytu orą, geresnis variantas besikeičianti jo sukimosi 
>> kryptis.
>>    Kepant batonus ar duona pašovus reikia paduoti garo.  Tam i įkaitintą 
>> orkaite iki 5 sek  purškiamas vanduo kur išgaruoja.
>>    Mėsai kepti orkaite yra pati sudėtingiausia. Čia reikalinga maišyti 
>> karstą  orą keičiant srauto kryptį ir pastoviai palaikyti drėgmę, kad 
>> produktas butų sultingas. Tokiose orkaitėse yra garo generatorius, kuris 
>> i orkaitę paduoda garus. Labai gerai kai mėsai kepti orkaitėje yra 
>> temperatūrai matuoti zondas įbedamas į produktą. Pasiekus temperatūrą 
>> produkto viduje jau žinai, kad jis iškepė. Su tokia orkaite sausainius, 
>> bulkutes ir duoną irgi sėkmingai išsikepsi.
>> Valdymas. Normalioje orkaitėje  reikėtų bent 10 kepimo programų, kad 
>> kiekvieną karta nereikėtu popieriukan rašytis. Programoje turi buti 
>> temperatūros, kepimo laiko, garo padavimo laiko, o mėsai kepti drėgmės 
>> nustatymai. Rimtose krosnyse yra dar krūva nustatymų, kuriais naudojasi 
>> gal 1 iš 30 mano sutiktų kepėjų.
>>
>> "John Smith"  parašė naujienų news:m9ob3v$gsa$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> kokios siuo metu rekomenduojamos orkaites?
>> Norisi kad butu pirolize (sako gerai), kad butu su begiais. Net nezinau 
>> ko
>> ten dar galima noret...
>>
>