Tema: Re: orkaites, kokios siuo metu rekomenduojamos
Autorius: blah@w
Data: 2015-01-22 08:23:38
na nezinau kiek ten lochatronas, bet man geriau 300 daugiau sumoketi ir po 
to nesukti galvos apie valyma. Issoko pranesimas - prasukai programa ir 
isslavei liekanas, vietoj to, kad saugoti ta orkaite nuo riebalu arba po to 
sveisti.
p.s. orkaites be pirolizes neturejau ir neturiu.

"Velnias" <velnias@pragaras.lt> wrote in message 
news:m9p3ds$tlm$1@trimpas.omnitel.net...
> Būtent, kad ta pirolizė tik žaislas, niekam nafig nereikalingas. Nebent 
> tiem, kurie nesupranta, kam iš viso tą orkaitę naudoja.
>
>
>
> "Bastunas"  wrote in message news:m9orld$pu6$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Pirolize (sako gerai), lochatronas juodas. Kaitinti 3 valandas orkaite iki
> 500 laipsniu temperatūros  kad viskas sudegtu ir už tai perkant sumokėti 
> 300
> nauju pinigu ir už kiekviena pirolize  dar pridėti po 1 pinigą manau
> neverta. Jei protingai kepsi ta orkaite ilgai liks švari. Protingai: tai
> naudosi tam pritaikytas skardas, foliją, kepimo rankoves ar kitas 
> priemones.
> kad riebalai nesilietu laisvai.
>    Jei orkaitėj kepsi sausainius ir bulkutes užteks 200 laipsnių ir kad
> ventiliatorius maišytu orą, geresnis variantas besikeičianti jo sukimosi
> kryptis.
>    Kepant batonus ar duona pašovus reikia paduoti garo.  Tam i įkaitintą
> orkaite iki 5 sek  purškiamas vanduo kur išgaruoja.
>    Mėsai kepti orkaite yra pati sudėtingiausia. Čia reikalinga maišyti
> karstą  orą keičiant srauto kryptį ir pastoviai palaikyti drėgmę, kad
> produktas butų sultingas. Tokiose orkaitėse yra garo generatorius, kuris i
> orkaitę paduoda garus. Labai gerai kai mėsai kepti orkaitėje yra
> temperatūrai matuoti zondas įbedamas į produktą. Pasiekus temperatūrą
> produkto viduje jau žinai, kad jis iškepė. Su tokia orkaite sausainius,
> bulkutes ir duoną irgi sėkmingai išsikepsi.
> Valdymas. Normalioje orkaitėje  reikėtų bent 10 kepimo programų, kad
> kiekvieną karta nereikėtu popieriukan rašytis. Programoje turi buti
> temperatūros, kepimo laiko, garo padavimo laiko, o mėsai kepti drėgmės
> nustatymai. Rimtose krosnyse yra dar krūva nustatymų, kuriais naudojasi 
> gal
> 1 iš 30 mano sutiktų kepėjų.
>
> "John Smith"  parašė naujienų news:m9ob3v$gsa$1@trimpas.omnitel.net...
>
> kokios siuo metu rekomenduojamos orkaites?
> Norisi kad butu pirolize (sako gerai), kad butu su begiais. Net nezinau ko
> ten dar galima noret...