Tema: Re: orkaites, kokios siuo metu rekomenduojamos
Autorius: Velnias
Data: 2015-01-21 22:50:04
Būtent, kad ta pirolizė tik žaislas, niekam nafig nereikalingas. Nebent
tiem, kurie nesupranta, kam iš viso tą orkaitę naudoja.
"Bastunas" wrote in message news:m9orld$pu6$1@trimpas.omnitel.net...
Pirolize (sako gerai), lochatronas juodas. Kaitinti 3 valandas orkaite iki
500 laipsniu temperatūros kad viskas sudegtu ir už tai perkant sumokėti 300
nauju pinigu ir už kiekviena pirolize dar pridėti po 1 pinigą manau
neverta. Jei protingai kepsi ta orkaite ilgai liks švari. Protingai: tai
naudosi tam pritaikytas skardas, foliją, kepimo rankoves ar kitas priemones.
kad riebalai nesilietu laisvai.
Jei orkaitėj kepsi sausainius ir bulkutes užteks 200 laipsnių ir kad
ventiliatorius maišytu orą, geresnis variantas besikeičianti jo sukimosi
kryptis.
Kepant batonus ar duona pašovus reikia paduoti garo. Tam i įkaitintą
orkaite iki 5 sek purškiamas vanduo kur išgaruoja.
Mėsai kepti orkaite yra pati sudėtingiausia. Čia reikalinga maišyti
karstą orą keičiant srauto kryptį ir pastoviai palaikyti drėgmę, kad
produktas butų sultingas. Tokiose orkaitėse yra garo generatorius, kuris i
orkaitę paduoda garus. Labai gerai kai mėsai kepti orkaitėje yra
temperatūrai matuoti zondas įbedamas į produktą. Pasiekus temperatūrą
produkto viduje jau žinai, kad jis iškepė. Su tokia orkaite sausainius,
bulkutes ir duoną irgi sėkmingai išsikepsi.
Valdymas. Normalioje orkaitėje reikėtų bent 10 kepimo programų, kad
kiekvieną karta nereikėtu popieriukan rašytis. Programoje turi buti
temperatūros, kepimo laiko, garo padavimo laiko, o mėsai kepti drėgmės
nustatymai. Rimtose krosnyse yra dar krūva nustatymų, kuriais naudojasi gal
1 iš 30 mano sutiktų kepėjų.
"John Smith" parašė naujienų news:m9ob3v$gsa$1@trimpas.omnitel.net...
kokios siuo metu rekomenduojamos orkaites?
Norisi kad butu pirolize (sako gerai), kad butu su begiais. Net nezinau ko
ten dar galima noret...