paskutinis skaičius turėjo būt laipsniu :) "Bastunas" wrote in message news:m9rgoq$556$1@trimpas.omnitel.net... Mane labiausiai sudomino sitas aprasymas http://blogas.avitela.lt/pagalba/orkaites/ . Niekada negalvojau, kad orkaiteje galima pasiekti 5000 laipsniu. Fantastika "John Smith" parašė naujienų news:m9qtlp$pv1$1@trimpas.omnitel.net... O gal kas nors gali parekomenduot ir konkrecius modelius su pirolize, ir daug laipsniu? Galbut ir kainas gali kas nors geras suorganizuoti rekomenduojamu modeliu? "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message news:m9q93n$8jl$1@trimpas.omnitel.net... > geresnio dalyko uz pirolize orkaitej - nezinau. > > naudoju, kai prisitersia. tiesiog pati orkaite pasako, kada. pas mane ji > vyksta valanda ir kaitina virs 600. po to orkaite lieka svarutele ir be > jokiu kvapu. orkaite naudojam labai daznai. pirolize naudojam karta i pora > menesiu, o kartais ir dazniau. > > -- > T > > > "Bastunas" <basta@basta.lt> wrote in message > news:m9orld$pu6$1@trimpas.omnitel.net... >> Pirolize (sako gerai), lochatronas juodas. Kaitinti 3 valandas orkaite >> iki 500 laipsniu temperatūros kad viskas sudegtu ir už tai perkant >> sumokėti 300 nauju pinigu ir už kiekviena pirolize dar pridėti po 1 >> pinigą manau neverta. Jei protingai kepsi ta orkaite ilgai liks švari. >> Protingai: tai naudosi tam pritaikytas skardas, foliją, kepimo rankoves >> ar kitas priemones. kad riebalai nesilietu laisvai. >> Jei orkaitėj kepsi sausainius ir bulkutes užteks 200 laipsnių ir kad >> ventiliatorius maišytu orą, geresnis variantas besikeičianti jo sukimosi >> kryptis. >> Kepant batonus ar duona pašovus reikia paduoti garo. Tam i įkaitintą >> orkaite iki 5 sek purškiamas vanduo kur išgaruoja. >> Mėsai kepti orkaite yra pati sudėtingiausia. Čia reikalinga maišyti >> karstą orą keičiant srauto kryptį ir pastoviai palaikyti drėgmę, kad >> produktas butų sultingas. Tokiose orkaitėse yra garo generatorius, kuris >> i orkaitę paduoda garus. Labai gerai kai mėsai kepti orkaitėje yra >> temperatūrai matuoti zondas įbedamas į produktą. Pasiekus temperatūrą >> produkto viduje jau žinai, kad jis iškepė. Su tokia orkaite sausainius, >> bulkutes ir duoną irgi sėkmingai išsikepsi. >> Valdymas. Normalioje orkaitėje reikėtų bent 10 kepimo programų, kad >> kiekvieną karta nereikėtu popieriukan rašytis. Programoje turi buti >> temperatūros, kepimo laiko, garo padavimo laiko, o mėsai kepti drėgmės >> nustatymai. Rimtose krosnyse yra dar krūva nustatymų, kuriais naudojasi >> gal 1 iš 30 mano sutiktų kepėjų. >> >> "John Smith" parašė naujienų news:m9ob3v$gsa$1@trimpas.omnitel.net... >> >> kokios siuo metu rekomenduojamos orkaites? >> Norisi kad butu pirolize (sako gerai), kad butu su begiais. Net nezinau >> ko >> ten dar galima noret... >> >