On 2018-11-30 09:10, [mikro] wrote: > tipo, taip geriant kazkas labai jau nefenksui? > nu neesu as turbo uber mega extreme kavos gurmanas, todel man taip ok:D Tai tu taip gersi kavą??? Tai reikėjo nuo to ir pradėt, nebūčiau tau jokios normalios kavamalės siūlęs, nes tau jos nereikia. O jei domina fengshui, tai toks būdas yra visiškai ne fengshui, nes kai kavos tirščiai ilgai mirksta karštame vandenyje, iš jų išsiskiria ne tik pageidaujami dalykai, bet ir nepageidaujami, kurie padaro kavą labai stipria ir sugadina skonį. Jei su širdimi viskas ok ir skonis tinka, tai gal ir dzin, bet kitu atveju siūlyčiau bent kokį nors kavos ruošimo būdą pasirinkti, nes jų visų esmė ir yra, išskirti kavos tirščius nuo gėrimo po nustatyto laiko tarpo. Kadangi nedarai espresso, tai tau ypatingos malimo kokybės nereikia, bet vis tiek siūlyčiau pirkti girninę kavamalę, nes kavamalės su malūnėliu ištaško kavos skonį ir kvapą į orą. Patalpos po to, aišku, maloniai kvepia, bet kavos skonis prastėja. Na ir sukontroliuoti sumalimo laipsnį taip tiksliai kaip su girnine tiesiog neįmanoma.