O tai kas butu jei skirtusi? Jei kasdien nuo mazu dienu matytum, kaip ta karve skerdziama ir matytum mesos gavimo procesa ne nuo 12-o zingsnio, o nuo 9-o. Tai ka nors pakeistu? "Dex" wrote in message news:ie4l3c$15m$1@trimpas.omnitel.net... Na taip, bet jiems nereikia žudyti. Už juos tai padaro kiti :) Kada perki mėsą parduotuvėje, ji lyg ir nesiskiria nuo grikių ar bulvių, nes tai yra prekė. Tiesiog guli ir tiek. Dex 2010.12.13 10:13, RaR rašė: > Bet dauguma miestiečių patys perka žalią mėsą. Ir mato, kad perka > supjaustytus gyvulių lavonus. > > > > "Dex" <virginilijus@one.lt> wrote in message > news:ie4jkg$ud3$1@trimpas.omnitel.net... >> Gal su procentais perlenkiau lazdą, bet bent jau trečdalis tikrai >> nustotų. >> O apie kokias kultūras kalbam? >> >> Tikrai ne 99,9. Netgi imant statistinį LT kaimą, kur imkim gyvena 5 >> žmonės (tėvas, motina, 3 vaikai) tikrai ne kiekvienas iš jų sugeba netgi >> nukirsti vištai galvą, jau nekalbant apie kiaulės paskerdimą, kuriam >> paprastas pakviečiamas mokantis tai daryti žmogus kur nors iš >> kaiminystės. O valgyti mėsą, kai ją paruošia kažkas kitas, lyg ir nėra >> sudėtinga ;)