gal ir idomu, reiks pabandyt, kaip tik turiu tikros vaniles gavus dovanu ir nesugalvoju, kur ja panaudot... Gal galima tiksliau, proporcijas ir pan.? O actas, kaip tupratau turi but vyno, tik ar rausvas ar baltas? --- "CinCas" <pssst_trinti_@xxx.lt> wrote in message news:h8134h$620$1@trimpas.omnitel.net... > ne i tema bet padazas visai geras. > > kriauses, vanile ir actas. super padazas sutrynus ir pakaitinus. vanile > tikra, o ne "identiska" tikram skoniui, actas taip pat ne baltas > spiritinis :) > "AlfIndraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message > news:h80vbt$1k4$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, gal kas nors esate bande gaminti is kriausiu koki nors astru >> padaza, tinkanti paukstienai ir pan.? >> Symet kriauses uzderejo, ir sumasciau, kad reiktu pasigaminti koki nors >> padaza, kazka panasaus, kaip kad buna "sweet chili" su cesnaku, >> pipiriukais. Tik dar nesumasciau nuo ko pradeti... Gal kas yra bandes >> kazka panasaus gamintis is kriausiu ar obuoliu? Papasakokit, kaip sekesi, >> kokiom proporcijom ir ka maiset? >> >> I. > >