Tema: Re: astrus padazas
Autorius: CinCas
Data: 2009-09-07 10:05:38
na pas mane proporcijos iš akies :)

žadu daryti "ant dienų" tokį padažą tai parašysiu kas ir kaip

"AlfIndraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message 
news:h829ok$306$1@trimpas.omnitel.net...
> gal ir idomu, reiks pabandyt, kaip tik turiu tikros vaniles gavus dovanu 
> ir nesugalvoju, kur ja panaudot...
> Gal galima tiksliau, proporcijas ir pan.? O actas, kaip tupratau turi but 
> vyno, tik ar rausvas ar baltas?
>
> ---
> "CinCas" <pssst_trinti_@xxx.lt> wrote in message 
> news:h8134h$620$1@trimpas.omnitel.net...
>> ne i tema bet padazas visai geras.
>>
>> kriauses, vanile ir actas. super padazas sutrynus ir pakaitinus. vanile 
>> tikra, o ne "identiska" tikram skoniui, actas taip pat ne baltas 
>> spiritinis :)
>> "AlfIndraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message 
>> news:h80vbt$1k4$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki, gal kas nors esate bande gaminti is kriausiu koki nors astru 
>>> padaza, tinkanti paukstienai ir pan.?
>>> Symet kriauses uzderejo, ir sumasciau, kad reiktu pasigaminti koki nors 
>>> padaza, kazka panasaus, kaip kad buna "sweet chili" su cesnaku, 
>>> pipiriukais. Tik dar nesumasciau nuo ko pradeti... Gal kas yra bandes 
>>> kazka panasaus gamintis is kriausiu ar obuoliu? Papasakokit, kaip 
>>> sekesi, kokiom proporcijom ir ka maiset?
>>>
>>> I.
>>
>>
>