na pas mane proporcijos iš akies :) žadu daryti "ant dienų" tokį padažą tai parašysiu kas ir kaip "AlfIndraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message news:h829ok$306$1@trimpas.omnitel.net... > gal ir idomu, reiks pabandyt, kaip tik turiu tikros vaniles gavus dovanu > ir nesugalvoju, kur ja panaudot... > Gal galima tiksliau, proporcijas ir pan.? O actas, kaip tupratau turi but > vyno, tik ar rausvas ar baltas? > > --- > "CinCas" <pssst_trinti_@xxx.lt> wrote in message > news:h8134h$620$1@trimpas.omnitel.net... >> ne i tema bet padazas visai geras. >> >> kriauses, vanile ir actas. super padazas sutrynus ir pakaitinus. vanile >> tikra, o ne "identiska" tikram skoniui, actas taip pat ne baltas >> spiritinis :) >> "AlfIndraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message >> news:h80vbt$1k4$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, gal kas nors esate bande gaminti is kriausiu koki nors astru >>> padaza, tinkanti paukstienai ir pan.? >>> Symet kriauses uzderejo, ir sumasciau, kad reiktu pasigaminti koki nors >>> padaza, kazka panasaus, kaip kad buna "sweet chili" su cesnaku, >>> pipiriukais. Tik dar nesumasciau nuo ko pradeti... Gal kas yra bandes >>> kazka panasaus gamintis is kriausiu ar obuoliu? Papasakokit, kaip >>> sekesi, kokiom proporcijom ir ka maiset? >>> >>> I. >> >> >