Lauksiu info :) O tai niekas astriu padaziuku nesigamina namie is minetu ingridientu? --- "CinCas" <pssst_trinti_@xxx.lt> wrote in message news:h82bc1$5sc$1@trimpas.omnitel.net... > na pas mane proporcijos iš akies :) > > žadu daryti "ant dienų" tokį padažą tai parašysiu kas ir kaip > > "AlfIndraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message > news:h829ok$306$1@trimpas.omnitel.net... >> gal ir idomu, reiks pabandyt, kaip tik turiu tikros vaniles gavus dovanu >> ir nesugalvoju, kur ja panaudot... >> Gal galima tiksliau, proporcijas ir pan.? O actas, kaip tupratau turi but >> vyno, tik ar rausvas ar baltas? >> >> --- >> "CinCas" <pssst_trinti_@xxx.lt> wrote in message >> news:h8134h$620$1@trimpas.omnitel.net... >>> ne i tema bet padazas visai geras. >>> >>> kriauses, vanile ir actas. super padazas sutrynus ir pakaitinus. vanile >>> tikra, o ne "identiska" tikram skoniui, actas taip pat ne baltas >>> spiritinis :) >>> "AlfIndraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message >>> news:h80vbt$1k4$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Sveiki, gal kas nors esate bande gaminti is kriausiu koki nors astru >>>> padaza, tinkanti paukstienai ir pan.? >>>> Symet kriauses uzderejo, ir sumasciau, kad reiktu pasigaminti koki nors >>>> padaza, kazka panasaus, kaip kad buna "sweet chili" su cesnaku, >>>> pipiriukais. Tik dar nesumasciau nuo ko pradeti... Gal kas yra bandes >>>> kazka panasaus gamintis is kriausiu ar obuoliu? Papasakokit, kaip >>>> sekesi, kokiom proporcijom ir ka maiset? >>>> >>>> I. >>> >>> >> > >