aga, valgymui vokietukus as irgi taip darau.. girdejau, kad voveraites saldytos gumines buna? o sudyti jas galima ir ar laikosi?? "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:h87vd2$q9i$1@trimpas.omnitel.net... > mes ziemai raugiam. Tokiu pat principu kaip agurkai - lapai, krapai > druska, pipiriukas... Skaniau nei sudyti. > valgymui isvirus patroskinama su sviestu, grietine ir valgai su karstomis > bulvemis > > "Anita" <anita@anita.org> wrote in message > news:h87tla$nm6$1@trimpas.omnitel.net... >> sveiki :) >> >> prisirinkau grybų. prisigrybavau taip sakant. į pintinę keliavo >> vokietukai >> (kalpokai), baravykai ir voveruškos.. reik kazkaip juos paruost, kazka >> gero >> padaryt, gal ziemai kazkiek palikt. >> marinuot nemoku.. >> gal kas kokiais skaniais patiekalu receptais pasidalintumete? ir kaip >> geriausiai issilaiko kalpokai? (marinuoti kiek zinau, neskanus) >> >>