Tema: Re: grybų patiekalai
Autorius: Anita
Data: 2009-09-09 15:29:25
nepagailėta tai čia kiek? nu mazdaug, 1 litrui vandens kiek saukstu?

nemuskit uz klausima, nes antrus metus tik grybus verdu. praeitais metais 
neliko ziemai :)

"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
news:h8853b$422$1@trimpas.omnitel.net...
> saldytos voveraites tikrai gerokai sunkiau kramtosi.
> Seniau visus grybus sudydavom, bet nusibodo veliau mirkyt, kad butu 
> tinkami valgyt ir isbandem raugima. Jei druskos nepagaileta, padeta 
> vesesnej vietoj, tai nieko nenutinka. Blogiausiu atveju pavirsiuj vanduo 
> nusenka ir sluoksni per pirsta tenka ismest.
>
> "Anita" <anita@anita.org> wrote in message 
> news:h8839a$114$1@trimpas.omnitel.net...
>> aga, valgymui vokietukus as irgi taip darau..
>>
>> girdejau, kad voveraites saldytos gumines buna? o sudyti jas galima ir ar
>> laikosi??
>>
>>
>> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message
>> news:h87vd2$q9i$1@trimpas.omnitel.net...
>>> mes ziemai raugiam. Tokiu pat principu kaip agurkai - lapai, krapai
>>> druska, pipiriukas... Skaniau nei sudyti.
>>> valgymui isvirus patroskinama su sviestu, grietine ir valgai su 
>>> karstomis
>>> bulvemis
>>>
>>> "Anita" <anita@anita.org> wrote in message
>>> news:h87tla$nm6$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> sveiki :)
>>>>
>>>> prisirinkau grybų. prisigrybavau taip sakant. į pintinę keliavo
>>>> vokietukai
>>>> (kalpokai), baravykai ir voveruškos.. reik kazkaip juos paruost, kazka
>>>> gero
>>>> padaryt, gal ziemai kazkiek palikt.
>>>> marinuot nemoku..
>>>> gal kas kokiais skaniais patiekalu receptais pasidalintumete? ir kaip
>>>> geriausiai issilaiko kalpokai? (marinuoti kiek zinau, neskanus)
>>>>
>>>>
>>
>>