nepagailėta tai čia kiek? nu mazdaug, 1 litrui vandens kiek saukstu? nemuskit uz klausima, nes antrus metus tik grybus verdu. praeitais metais neliko ziemai :) "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:h8853b$422$1@trimpas.omnitel.net... > saldytos voveraites tikrai gerokai sunkiau kramtosi. > Seniau visus grybus sudydavom, bet nusibodo veliau mirkyt, kad butu > tinkami valgyt ir isbandem raugima. Jei druskos nepagaileta, padeta > vesesnej vietoj, tai nieko nenutinka. Blogiausiu atveju pavirsiuj vanduo > nusenka ir sluoksni per pirsta tenka ismest. > > "Anita" <anita@anita.org> wrote in message > news:h8839a$114$1@trimpas.omnitel.net... >> aga, valgymui vokietukus as irgi taip darau.. >> >> girdejau, kad voveraites saldytos gumines buna? o sudyti jas galima ir ar >> laikosi?? >> >> >> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message >> news:h87vd2$q9i$1@trimpas.omnitel.net... >>> mes ziemai raugiam. Tokiu pat principu kaip agurkai - lapai, krapai >>> druska, pipiriukas... Skaniau nei sudyti. >>> valgymui isvirus patroskinama su sviestu, grietine ir valgai su >>> karstomis >>> bulvemis >>> >>> "Anita" <anita@anita.org> wrote in message >>> news:h87tla$nm6$1@trimpas.omnitel.net... >>>> sveiki :) >>>> >>>> prisirinkau grybų. prisigrybavau taip sakant. į pintinę keliavo >>>> vokietukai >>>> (kalpokai), baravykai ir voveruškos.. reik kazkaip juos paruost, kazka >>>> gero >>>> padaryt, gal ziemai kazkiek palikt. >>>> marinuot nemoku.. >>>> gal kas kokiais skaniais patiekalu receptais pasidalintumete? ir kaip >>>> geriausiai issilaiko kalpokai? (marinuoti kiek zinau, neskanus) >>>> >>>> >> >>