saldytos voveraites tikrai gerokai sunkiau kramtosi. Seniau visus grybus sudydavom, bet nusibodo veliau mirkyt, kad butu tinkami valgyt ir isbandem raugima. Jei druskos nepagaileta, padeta vesesnej vietoj, tai nieko nenutinka. Blogiausiu atveju pavirsiuj vanduo nusenka ir sluoksni per pirsta tenka ismest. "Anita" <anita@anita.org> wrote in message news:h8839a$114$1@trimpas.omnitel.net... > aga, valgymui vokietukus as irgi taip darau.. > > girdejau, kad voveraites saldytos gumines buna? o sudyti jas galima ir ar > laikosi?? > > > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message > news:h87vd2$q9i$1@trimpas.omnitel.net... >> mes ziemai raugiam. Tokiu pat principu kaip agurkai - lapai, krapai >> druska, pipiriukas... Skaniau nei sudyti. >> valgymui isvirus patroskinama su sviestu, grietine ir valgai su karstomis >> bulvemis >> >> "Anita" <anita@anita.org> wrote in message >> news:h87tla$nm6$1@trimpas.omnitel.net... >>> sveiki :) >>> >>> prisirinkau grybų. prisigrybavau taip sakant. į pintinę keliavo >>> vokietukai >>> (kalpokai), baravykai ir voveruškos.. reik kazkaip juos paruost, kazka >>> gero >>> padaryt, gal ziemai kazkiek palikt. >>> marinuot nemoku.. >>> gal kas kokiais skaniais patiekalu receptais pasidalintumete? ir kaip >>> geriausiai issilaiko kalpokai? (marinuoti kiek zinau, neskanus) >>> >>> > >