Tema: Re: Tema "BAKLAZANAS"
Autorius: AlfIndraja
Data: 2009-09-09 15:55:24
todel as ji supjaustau riekelemis ir pakepinus su nedaug alyvuogiu aliejaus 
naudoju kaip garnyra, arba is viso - valgau gryna, su kokiu nors sojos 
padazu...

---
"Justas" <mute@localhost.net> wrote in message 
news:h887cq$7no$1@trimpas.omnitel.net...
> normaliai augusio baklazano esme yra tureti nepakartojama skoni.
>
> 2009/09/09 15:29, Silvano rašė:
>> tai bet baklazano esme yra sugerti skonius, o ne tureti ji ? :))
>>
>> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message 
>> news:h886sv$72e$1@trimpas.omnitel.net...
>>> realiai druska naudojama normaliems baklazanams, va pas juos yra tas 
>>> kartumas. musu prekybos centruose randami baklazanai net puses tikrojo 
>>> skonio neturi, tame tarpe ir kartumo (bent jau normaliai jauciamo) ;)
>>>
>>> 2009/09/09 15:02, Silvano rase:
>>>> vat man irgi idomu su tuo kartumu...zinau ta reikala su druska, bet 
>>>> niekad jo nedariau ir niekad joks baklazanas nebuvo kartus :))
>>>>
>>>> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
>>>> news:h885bg$4fk$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> nepamirst pries gaminant pabarstyt druska ir palaikyt. Nuima kartuma. 
>>>>> Nors kiti sako jo nejuntantys :)
>>>>>
>>>>> "PliuShiniS" <giedrasas@xxx.lt> wrote in message 
>>>>> news:h883bn$15m$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> Norejau pasiteirauti kas ka skanaus ir idomaus daro su baklazanu ?
>>>>>>
>>>>>>
>>