Aš taip pat dariau su razinomis, viskas puikiai išėjo dedant jas pačioje pradžioje. Tas papildomas pridėjimas po išmaišymo spėju reikalingas tik jei nori paviršių papuošt? "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message news:hc6i70$kad$1@trimpas.omnitel.net... > Keista, man išeina ir su ta razinų programa ir iškart viską beriant, > išmaišo normaliai. Man kai kurie receptai nelabai iš tos knygutės išeina, > bet iš supermamų forumo tai viskas išeina, kaip gerai patikrinti dalykai, > tik visus ingredientus sudedu atvirkštine tvarka, nes daugumoj duonkepių > reikia mieles dėti paskutines. > > Skaniausia duona gaunas iš rupių kvietinių miltų + ruginiai miltai (mažiau > nei pusė). Rupių kvietinių esu radus tik IKI, Ustukių malūno firmos. > > > On 2009.10.27 12:25, bzik wrote: >> mes priedams (seklos, semenys ir pan.) rinkdavomes programa 'su >> razinomis', tai kelis kartus gavom normaliai neissimaisiusia duona. Ir >> pirmieji bandymai be tikslios recepturos laikymosi buvo siaip sau. Po to >> zmona rado kazkoki apejima, kai pirmiau nustatoma viena programa, po to >> kita. >> Bandem pusiau rugine kept, tai skonis i normalia (su raugu) net >> nepanasus. Bandysim pirkt salyklo ir sauso raugo. >> >> "Junda"<junda@dtiltas.lt> wrote in message >> news:hc6fr7$grv$1@trimpas.omnitel.net... >>> O ką konkrečiai reikia apeiti? Daugumą priedų galima tiesiog suberti >>> pradžioj ir tas stalčius nereikalingas. Stalčiaus aš visai nepasigendu. >>> >>> Mes irgi buvom pavargę nuo tos bulkos, kol nepradėjau ieškoti būdų >>> iškepti kažką panašiau į tamsią duoną, tam labai gerai pasitarnavo >>> salyklas ir sausas raugas ir dabar kepam daug dažniau. >>> >