Nusipirkus sauso raugo ir salyklo, išeitų ir beveik juoda. Bočių neišeis, bet tamsi gausis. On 2009.10.30 16:41, bzik wrote: > tuom, kad per kelias minutes suberus ingredientus, zinai koki rezultata gausi po poros-keliu valandu ar nustatytu laiku (taimeris). > Nereikia galvot kur padet tesla kildinimui, svarstyt ar jau iskilo tinkamai, ar dar pakept, ar jau uzteks. > Taip, tai nera stebuklas ir visiems gyvenimo atvejams tinkantis gaminys. Iki duonkepes isigijimo namuose ne tai kad duona, bet eiline mieline banda nekepem, nes per tingu terliotis. O dabar pora kartu per savaite imam karsta kepaliuka. Juoda duona tebeperkam, o balta kepames. > > "ig"<stop@spam.lt> wrote in message news:hcen31$fci$1@trimpas.omnitel.net... >> O galit paaiskint neismananciam kuom duonkepe geriau uz orkaite ? Na argi >> duona turetu ne krosnyje su erdve aplink kept, o ne kazkokiam placiam >> tosteryje uzdaryta ? :) >> >> . >> "Loretis"<loretis@gmail.com> wrote in message >> news:hc4ikb$fg5$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki,sugundete su duonos kepimu,nutariau ir as isbandyti,tik va kita >>> problema iskilo kokia duonkepe issirinkti i kokia ziureti i kokia ne >>> ,kokie navarotai reikalingi ,kokie ne ir t.t.Padekite prasau kas turite >>> patirties.Seima 3 zmones. >>> >>