Tai salyklinės duonos receptą jau anksčiau rašiau šioj temoj. O čia duona su raugu ir salyklu, ji man visada kitokia išeina: 400g rupių miltų 505ml verdančio vandens 2a.š. koriandro malto arba kmynų, žolelių...fantazijos ir skonio reikalas 400g kvietinių miltų 30ml aliejaus 30g salyklo 1v.š. raugo 1a.š. druskos 2a.š.mielių Mano duonkepėj galima dėti max. 600 g miltų, tai aš mažinu visas proporcijas ir, matyt, kas sykį skirtingai numažinu, kartais gaunas kieta, kaip tikra juoda duona, kartais tokia puri... On 2009.11.02 16:38, ExDi wrote: >> iškepti kažką panašiau į tamsią duoną, tam labai gerai pasitarnavo >> salyklas ir sausas raugas ir dabar kepam daug dažniau. > > Tai prasom recepta i studija. Jau pasiruosiau visus salyklus ir sausus > raugus :) > Ir beje kur tos "pigios" lopeteles parsiduoda, nes ebejui radau tik po > 15 svaru. > > ExDi