Pasidalink prašau juodesnės duonos receptais. Bandžiau neseniai, tai gavosi visai skani, bet sukritusi. "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message news:hcev63$rua$1@trimpas.omnitel.net... > Nusipirkus sauso raugo ir salyklo, išeitų ir beveik juoda. Bočių neišeis, > bet tamsi gausis. > > > On 2009.10.30 16:41, bzik wrote: >> tuom, kad per kelias minutes suberus ingredientus, zinai koki rezultata >> gausi po poros-keliu valandu ar nustatytu laiku (taimeris). >> Nereikia galvot kur padet tesla kildinimui, svarstyt ar jau iskilo >> tinkamai, ar dar pakept, ar jau uzteks. >> Taip, tai nera stebuklas ir visiems gyvenimo atvejams tinkantis gaminys. >> Iki duonkepes isigijimo namuose ne tai kad duona, bet eiline mieline >> banda nekepem, nes per tingu terliotis. O dabar pora kartu per savaite >> imam karsta kepaliuka. Juoda duona tebeperkam, o balta kepames. >> >> "ig"<stop@spam.lt> wrote in message >> news:hcen31$fci$1@trimpas.omnitel.net... >>> O galit paaiskint neismananciam kuom duonkepe geriau uz orkaite ? Na >>> argi >>> duona turetu ne krosnyje su erdve aplink kept, o ne kazkokiam placiam >>> tosteryje uzdaryta ? :) >>> >>> . >>> "Loretis"<loretis@gmail.com> wrote in message >>> news:hc4ikb$fg5$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Sveiki,sugundete su duonos kepimu,nutariau ir as isbandyti,tik va kita >>>> problema iskilo kokia duonkepe issirinkti i kokia ziureti i kokia ne >>>> ,kokie navarotai reikalingi ,kokie ne ir t.t.Padekite prasau kas turite >>>> patirties.Seima 3 zmones. >>>> >>> >