kuo geriau bus ikaitintas spizius - tuo bus geriau. pas teva sode ant atviros ugnies iki baltumo ikaitinu - super. pacios mesos temperatura rezultate panasiai iki 200 sukasi. buna viduj minkstute ir sultinga. ant dabartines kaitlentes tik sultis mesa paleidzia.... norisi pasikeist arba i kaitrine arba i indukcine. ir niekur nerandu kiek indukcine gali iskaitint... "Linas Petkevicius" <linas@NENENEinfonova.lt> wrote in message news:hcer8t$m1i$1@trimpas.omnitel.net... > > >> >> mitas yra, kad jautienos kepsnys indukcines kaitlentes ir spizines >> keptuves atveju yra geriau nei spizine keptuve ant atviros ugnies. >> > > Apibrezk - "geriau". Tipo kazkas teigia, kad sugeba mesa ant indukcines > kaitlentes ikaitinti daugiau nei ant atviros ugnies, kai naudojama spizine > keptuve? IMHO gincas neturi prasmes. Tokios temepraturos vistiek speju ant > mesgalio pavirsiaus nevaiksto, o jeigu jau imti gryna teorija, tai reiketu > paziureti tos spizines keptuves Kurje ar kaip ten jinai vadinasi > temperatura. Ar nebus kokie 350 - 400 laipsniu? Ash deja vsiukuose tik > studentavau - gal ir nusisneku. >