cheliabinsko gurmanai rekomenduoja kepimui naudoti kempa! "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message news:hcmb99$hcp$1@trimpas.omnitel.net... > kuo geriau bus ikaitintas spizius - tuo bus geriau. > > pas teva sode ant atviros ugnies iki baltumo ikaitinu - super. > > pacios mesos temperatura rezultate panasiai iki 200 sukasi. buna viduj minkstute ir sultinga. > > ant dabartines kaitlentes tik sultis mesa paleidzia.... > > norisi pasikeist arba i kaitrine arba i indukcine. ir niekur nerandu kiek indukcine gali iskaitint... > > > "Linas Petkevicius" <linas@NENENEinfonova.lt> wrote in message news:hcer8t$m1i$1@trimpas.omnitel.net... >> >> >>> >>> mitas yra, kad jautienos kepsnys indukcines kaitlentes ir spizines >>> keptuves atveju yra geriau nei spizine keptuve ant atviros ugnies. >>> >> >> Apibrezk - "geriau". Tipo kazkas teigia, kad sugeba mesa ant indukcines >> kaitlentes ikaitinti daugiau nei ant atviros ugnies, kai naudojama spizine >> keptuve? IMHO gincas neturi prasmes. Tokios temepraturos vistiek speju ant >> mesgalio pavirsiaus nevaiksto, o jeigu jau imti gryna teorija, tai reiketu >> paziureti tos spizines keptuves Kurje ar kaip ten jinai vadinasi >> temperatura. Ar nebus kokie 350 - 400 laipsniu? Ash deja vsiukuose tik >> studentavau - gal ir nusisneku. >>