tpfu blia, autogena turejau omenyj, ale klavatura kazko uzprotestavo ir kitaip nusprende "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message news:hcmi7r$tbt$1@trimpas.omnitel.net... > neisivaizduoju, kaip kempa galima naudoti kepimui.... > > anyway - su nostalgija prisimenu dujine virykle. > > -- > T > > > > > "Arj" <root@ibm.com> wrote in message news:hcmg3p$pof$1@trimpas.omnitel.net... >> cheliabinsko gurmanai rekomenduoja kepimui naudoti kempa! >> >> >> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message news:hcmb99$hcp$1@trimpas.omnitel.net... >>> kuo geriau bus ikaitintas spizius - tuo bus geriau. >>> >>> pas teva sode ant atviros ugnies iki baltumo ikaitinu - super. >>> >>> pacios mesos temperatura rezultate panasiai iki 200 sukasi. buna viduj minkstute ir sultinga. >>> >>> ant dabartines kaitlentes tik sultis mesa paleidzia.... >>> >>> norisi pasikeist arba i kaitrine arba i indukcine. ir niekur nerandu kiek indukcine gali iskaitint... >>> >>> >>> "Linas Petkevicius" <linas@NENENEinfonova.lt> wrote in message news:hcer8t$m1i$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> >>>>> >>>>> mitas yra, kad jautienos kepsnys indukcines kaitlentes ir spizines >>>>> keptuves atveju yra geriau nei spizine keptuve ant atviros ugnies. >>>>> >>>> >>>> Apibrezk - "geriau". Tipo kazkas teigia, kad sugeba mesa ant indukcines >>>> kaitlentes ikaitinti daugiau nei ant atviros ugnies, kai naudojama spizine >>>> keptuve? IMHO gincas neturi prasmes. Tokios temepraturos vistiek speju ant >>>> mesgalio pavirsiaus nevaiksto, o jeigu jau imti gryna teorija, tai reiketu >>>> paziureti tos spizines keptuves Kurje ar kaip ten jinai vadinasi >>>> temperatura. Ar nebus kokie 350 - 400 laipsniu? Ash deja vsiukuose tik >>>> studentavau - gal ir nusisneku. >>>> >> >>