acetilenini autogena! t. "Arj" <root@ibm.com> wrote in message news:hcmg3p$pof$1@trimpas.omnitel.net... > cheliabinsko gurmanai rekomenduoja kepimui naudoti kempa! > > > "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message > news:hcmb99$hcp$1@trimpas.omnitel.net... >> kuo geriau bus ikaitintas spizius - tuo bus geriau. >> >> pas teva sode ant atviros ugnies iki baltumo ikaitinu - super. >> >> pacios mesos temperatura rezultate panasiai iki 200 sukasi. buna viduj >> minkstute ir sultinga. >> >> ant dabartines kaitlentes tik sultis mesa paleidzia.... >> >> norisi pasikeist arba i kaitrine arba i indukcine. ir niekur nerandu kiek >> indukcine gali iskaitint... >> >> >> "Linas Petkevicius" <linas@NENENEinfonova.lt> wrote in message >> news:hcer8t$m1i$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> >>>> >>>> mitas yra, kad jautienos kepsnys indukcines kaitlentes ir spizines >>>> keptuves atveju yra geriau nei spizine keptuve ant atviros ugnies. >>>> >>> >>> Apibrezk - "geriau". Tipo kazkas teigia, kad sugeba mesa ant indukcines >>> kaitlentes ikaitinti daugiau nei ant atviros ugnies, kai naudojama >>> spizine >>> keptuve? IMHO gincas neturi prasmes. Tokios temepraturos vistiek speju >>> ant >>> mesgalio pavirsiaus nevaiksto, o jeigu jau imti gryna teorija, tai >>> reiketu >>> paziureti tos spizines keptuves Kurje ar kaip ten jinai vadinasi >>> temperatura. Ar nebus kokie 350 - 400 laipsniu? Ash deja vsiukuose tik >>> studentavau - gal ir nusisneku. >>> > >