vakar ragavom penktadienį raugtus. Tikrai skanu, paprastai gaminti dar turbūt jokio efekto neturėtų, o šitie jau turi malonią pikantišką rūgštelę ir konsistencija labai vykusi. Tiesa, čilių aš dėjau daugiau, morkų beveik trečdalį, o paviršių apdangsčiau kopūstlapiais (nežinau, kodėl, tėvai taip darydavo, gal kad oras neprieitų). Ir, kaip saldžiosios paprikos nemėgėja, mėginau ją sutarkuoti el. burokine tarka. Gavosi paprikos košė, kurią ir suklojau tarp sluoksnių :) Bet greičiausia ir kitus kartus taip darysiu, nereikės paprikų išrankalioti :) dar pamėginimui įdėjau sluoksnį pjaustytų briuselio kopūstų (nu kažkur gi jie turi būti naudingi:) Likau maloniai nustebinta, skonis faktiškai kaip kopūsto, bet su savotišku karstelėjimu, netgi labai vykęs. "Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> wrote in message news:he1g0s$18t$1@trimpas.omnitel.net... > zadejom su brangiaja iki penktadienio dalaukt. > ale bbs gavosi su laukimu... > traskus, skanus, ant lt tokiu xui rasi. > ofygenno, harno, neopisujemo.. ! > labai, labai liuks. > > Povilai, +++