O as paprikas isrankioju kai valgau, nes man kazkaip tai ne taip po ju suvalgymo : jauciasi kazkoks perdetas sotumo jausmas, o cia turetu but kaip tik atvirksciai - turi noretis dar ir dar uzkandinet :) Bet stai cili pipiriukai tai ten tinka labai. Keisciausia, kad kai man juos atveze is Norvegijos, tai jie buvo uzsaldyti ir aitrumas nelabai jautesi.O kai dabar jie pagulejo ir pasimarinavo kopustuose, tai patapo labai labai maloniai aitrus. "ALORA" <aloros@kompas.de> parašė naujienų news:hf06vo$9bg$1@trimpas.omnitel.net... > vakar ragavom penktadienį raugtus. Tikrai skanu, paprastai gaminti dar > turbūt jokio efekto neturėtų, o šitie jau turi malonią pikantišką rūgštelę > ir konsistencija labai vykusi. Tiesa, čilių aš dėjau daugiau, morkų beveik > trečdalį, o paviršių apdangsčiau kopūstlapiais (nežinau, kodėl, tėvai taip > darydavo, gal kad oras neprieitų). Ir, kaip saldžiosios paprikos nemėgėja, > mėginau ją sutarkuoti el. burokine tarka. Gavosi paprikos košė, kurią ir > suklojau tarp sluoksnių :) Bet greičiausia ir kitus kartus taip darysiu, > nereikės paprikų išrankalioti :) dar pamėginimui įdėjau sluoksnį pjaustytų > briuselio kopūstų (nu kažkur gi jie turi būti naudingi:) Likau maloniai > nustebinta, skonis faktiškai kaip kopūsto, bet su savotišku karstelėjimu, > netgi labai vykęs. > > "Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> wrote in message > news:he1g0s$18t$1@trimpas.omnitel.net... >> zadejom su brangiaja iki penktadienio dalaukt. >> ale bbs gavosi su laukimu... >> traskus, skanus, ant lt tokiu xui rasi. >> ofygenno, harno, neopisujemo.. ! >> labai, labai liuks. >> >> Povilai, +++ > >