Tema: Re: Kur surast prieskoniu cili sriubai?
Autorius: TranZOO
Data: 2009-11-23 15:59:58
juokauju. vynuogiu cukrus yra gliukoze.

--
T

"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hee1tc$jfg$1@trimpas.omnitel.net...
> Apsviesk prasau, kodel jis pas mus yra draudziamas.
> 
> "TranZOO" <laisku@nera.net> parašė naujienų 
> news:heduqu$e9c$1@trimpas.omnitel.net...
>> vynuogiu cukraus tai lietuvoj nebuna visiskai. draudziamas jis cia 
>> pardavinet.
>>
>> --
>> T
>>
>> "Feniksas" <audriusTRINTI@TRINTIcablenet.lt> wrote in message 
>> news:hedupf$e72$1@trimpas.omnitel.net...
>>> jep, vynuoginio cukraus gal sunkiau surast, bet rudas gabalinis irgi 
>>> nesugadino skonio.
>>>
>>> p.s. cili - ne sriuba, o tirstas troskinys!
>>>
>>> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message 
>>> news:hedpo7$5lg$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Tai pagal sudeti galima susimaisyti is atskiru prieskoniu.
>>>> O jeigu truksta mononatrio gliutamato - ji irgi gryna parduoda kinai ;)
>>>>
>>>> 11/23/2009 12:40 PM, Saulius74901 rašė:
>>>>> Anksciau bet kokioj maximoj budavo toks nedidelis pakelis (su uzrasu
>>>>> Mexicana ar kazkas panasaus), dabar neberandu visai.
>>>>>
>>>>> 
>