Tema: Re: Kur surast prieskoniu cili sriubai?
Autorius: Povilas
Data: 2009-11-23 18:42:29
Tu cia rimtai siulai toki kieki imbiero iperdolint i ta sriuba - pats bandei 
ar tik isivaizduoji, kad bus skanu? Kazkaip tai as niekaip negaliu 
isivaizduot kokiu budu Meksikoje galejo atsirast tas imbieras, kad jie ji 
naudotu siame patiekale.

"pozherukas [namie]" <pozherukas@inbox.lt> parase naujienu 
news:heebab$2ct$1@trimpas.omnitel.net...
> Sauliau, ytrauk y savo raciona imbiro shakny (ne ju miltelius). Ypjaustyk 
> y litra sriubos kokius 5-10 cm shaknies (labai smulkiai). Jei patiks, 
> turesi naturalesny sprendima, nei hier zhino ish ko tie mishiniai. Mano 
> zhmona neatskyre nuo pipiru, kaip pirma karta padariau pomidorine sriuba 
> su imbieru.
>
> "Saulius74901" <zia@takas.lt> wrote in message 
> news:hedvnl$fst$1@trimpas.omnitel.net...
>> Santamarija.lt nieko nesiulo, gal nebera jau tokiu.
>> "shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message 
>> news:hedpsm$5rn$1@trimpas.omnitel.net...
>> texmex santamaryje? nu tai pylna visokiose rimi ;)
>>
>> "Saulius74901" <zia@takas.lt> wrote in message
>> news:hedor2$42t$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Anksciau bet kokioj maximoj budavo toks nedidelis pakelis (su uzrasu 
>>> Mexicana ar kazkas panasaus), dabar neberandu visai.
>>>
>>
>>
>
>