Tu cia rimtai siulai toki kieki imbiero iperdolint i ta sriuba - pats bandei ar tik isivaizduoji, kad bus skanu? Kazkaip tai as niekaip negaliu isivaizduot kokiu budu Meksikoje galejo atsirast tas imbieras, kad jie ji naudotu siame patiekale. "pozherukas [namie]" <pozherukas@inbox.lt> parase naujienu news:heebab$2ct$1@trimpas.omnitel.net... > Sauliau, ytrauk y savo raciona imbiro shakny (ne ju miltelius). Ypjaustyk > y litra sriubos kokius 5-10 cm shaknies (labai smulkiai). Jei patiks, > turesi naturalesny sprendima, nei hier zhino ish ko tie mishiniai. Mano > zhmona neatskyre nuo pipiru, kaip pirma karta padariau pomidorine sriuba > su imbieru. > > "Saulius74901" <zia@takas.lt> wrote in message > news:hedvnl$fst$1@trimpas.omnitel.net... >> Santamarija.lt nieko nesiulo, gal nebera jau tokiu. >> "shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message >> news:hedpsm$5rn$1@trimpas.omnitel.net... >> texmex santamaryje? nu tai pylna visokiose rimi ;) >> >> "Saulius74901" <zia@takas.lt> wrote in message >> news:hedor2$42t$1@trimpas.omnitel.net... >>> Anksciau bet kokioj maximoj budavo toks nedidelis pakelis (su uzrasu >>> Mexicana ar kazkas panasaus), dabar neberandu visai. >>> >> >> > >