Tema: Re: Kur surast prieskoniu cili sriubai?
Autorius: pozherukas [namie]
Data: 2009-11-23 17:55:55
Sauliau, ytrauk y savo raciona imbiro shakny (ne ju miltelius). Ypjaustyk y
litra sriubos kokius 5-10 cm shaknies (labai smulkiai). Jei patiks, turesi
naturalesny sprendima, nei hier zhino ish ko tie mishiniai. Mano zhmona
neatskyre nuo pipiru, kaip pirma karta padariau pomidorine sriuba su
imbieru.
"Saulius74901" <zia@takas.lt> wrote in message
news:hedvnl$fst$1@trimpas.omnitel.net...
> Santamarija.lt nieko nesiulo, gal nebera jau tokiu.
> "shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message
> news:hedpsm$5rn$1@trimpas.omnitel.net...
> texmex santamaryje? nu tai pylna visokiose rimi ;)
>
> "Saulius74901" <zia@takas.lt> wrote in message
> news:hedor2$42t$1@trimpas.omnitel.net...
>> Anksciau bet kokioj maximoj budavo toks nedidelis pakelis (su uzrasu
>> Mexicana ar kazkas panasaus), dabar neberandu visai.
>>
>
>