Tema: Re: Kur surast prieskoniu cili sriubai?
Autorius: pozherukas [namie]
Data: 2009-11-24 10:59:52
Tai juk siulau ne ish teoriniu pamastymu, o ish praktikos. Normaliom salygom
ir 3cm sochiai,
bo ash nesu ashtriu patiekalu megejas. 5 cm paskutiny karta dejau, del gripo
prevencijos. 10cm
tai foruminiams ashtriakams, kurie kejeno pipirus shaukshteliais dedasi. Ne
apie meksikos kulinarija
ash shneku, o simple alternatyva, kai neturi kitu ashtriu prieskoniu.
"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message
news:heee1l$5ic$1@trimpas.omnitel.net...
> Tu cia rimtai siulai toki kieki imbiero iperdolint i ta sriuba - pats
> bandei ar tik isivaizduoji, kad bus skanu? Kazkaip tai as niekaip negaliu
> isivaizduot kokiu budu Meksikoje galejo atsirast tas imbieras, kad jie ji
> naudotu siame patiekale.
>
> "pozherukas [namie]" <pozherukas@inbox.lt> parase naujienu
> news:heebab$2ct$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sauliau, ytrauk y savo raciona imbiro shakny (ne ju miltelius). Ypjaustyk
>> y litra sriubos kokius 5-10 cm shaknies (labai smulkiai). Jei patiks,
>> turesi naturalesny sprendima, nei hier zhino ish ko tie mishiniai. Mano
>> zhmona neatskyre nuo pipiru, kaip pirma karta padariau pomidorine sriuba
>> su imbieru.
>>
>> "Saulius74901" <zia@takas.lt> wrote in message
>> news:hedvnl$fst$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Santamarija.lt nieko nesiulo, gal nebera jau tokiu.
>>> "shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message
>>> news:hedpsm$5rn$1@trimpas.omnitel.net...
>>> texmex santamaryje? nu tai pylna visokiose rimi ;)
>>>
>>> "Saulius74901" <zia@takas.lt> wrote in message
>>> news:hedor2$42t$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Anksciau bet kokioj maximoj budavo toks nedidelis pakelis (su uzrasu
>>>> Mexicana ar kazkas panasaus), dabar neberandu visai.
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>