Tema: Re: marinuotos alyvuoges
Autorius: gopas
Data: 2010-01-04 21:01:50
tai persiladas yr petrazoles+cesnakas? jei neklystu :) 
siaip jokio skirtumo, zoleliu galima det kokiu tik nori.

"MaRiUs" <mariusDELETE@ardega.lt> wrote in message news:hhs30o$i8e$1@trimpas.omnitel.net...
> gopas rašė:
>> juodos alyvuoges be kauliuku (butinai), jei su kauliukais, tai neissimarinuoja.
>> 
>> tada reikes citrinos, balzamico, sojos, alyvuogiu aliejaus, cesnako, baziliko, petrazoliu, cukraus.
>> 
>> metam alyvuoges, pilam aliejaus, balzamico, sojos. isspaudziam citrina. isspaudziam cesnaka, beriam
>> bazilika, petrazoliu. pilam cukraus. proporciju nezinau, viska pilu is akies. vienzo, jei marinatas gaunasi
>> skanus, tai ir alyvuoges bus skanios:) palaikyt uztenka per nakti.
>> 
>> atrodo nieko nepamirsau :)
> 
> Na, visuose praeituose tavo receptuose vietoj petrazoliu persiladas buvo :)
> 
> Uzkreciau situo blogiu save, savo seima ir draugus... ka cia jau 
> bepasakysi... daba nei vienas balius be mano alyvuogiu neapsieina.....