va va. visi tik taupo laiką, bėga, skuba, "kokybę" iš esmės vertina tik pagal kainą neįsigilindami į realius parametrus/sudėtį, tai ir gauname tiek daiktus, tiek maistą šlykščios kokybės. Man labai džiugu skaityti bent jau čia, gurmanuose, kad anksčiau ne taip buvo eskaluojama maisto kokybės tema, o dabar ji rimtai aptarinėjama ir taip bent dalis žmonių yra informuojami ir atveriamos jiems akys, kad už grašius geros kokybės maisto produktų negausi ir jei tau svarbi tavo sveikata, geriau nepatingėti ir pačiam pasigaminti arba paieškoti mažiau žinomų gamintojų/individualistų ir iš jų pirkti. Tai laiko reikalaujantis procesas, bet, tikiuosi, jis prasidėjo ir nesustos ir su laiku tai ir prekybcentriams pasijaus (jei tik nepasijautė) ir jie susimąstys ką visgi dera pardavinėti. "Linas Petkevičius" <linas@NONONOinfonova.lt> wrote in message news:hig4f5$bjk$1@trimpas.omnitel.net... > Ne tiesiogiai, tai mes patys - vartotojai.